Bloghopper
Image default
Relatie

Trouwen op de Veluwe? Ei van Columbus

Een half jaar geleden hebben jullie besloten om elkaar het ja-woord te geven. En dat gaat niet in een gewoon, doorsnee gemeentehuis gebeuren, maar op een unieke trouwlocatie op de Veluwe. De locatie zal op een fantastische plek moeten zijn, die jullie beiden als uniek willen ervaren. Het organiseren van de trouwdag kost ontzettend veel tijd en voorbereiding, daarom moet het ook goed zijn en goed voelen. Er zijn natuurlijk honderden trouwlocaties op de Veluwe, maar het “Ei van Columbus” zul je vinden in Beekbergen. Een prachtige plek die midden in het land ligt, en voor iedereen bereikbaar zal zijn, ook met het openbaar vervoer. Vanaf Centraal station Arnhem vertrekt elke 20 minuten een bus richting Beekbergen. Je zit dan 23 minuten in de bus en zal 2 minuten moeten lopen, om het “Ei van Columbus” te bereiken.  Deze feestlocatie ligt vlak bij de A50 en is ook met de auto prima toegankelijk. 

Ook een geweldige feestlocatie!

Het “Ei van Columbus “, biedt de mogelijkheid om binnen deze locatie te trouwen en tevens het bruiloftsfeest te organiseren, het is immers een prachtige feestlocatie in Apeldoorn. Ligt in de regio Apeldoorn en heeft alles in zich om een geslaagd feest te vieren. Het is prettig om op dezelfde locatie waar wordt getrouwd, de rest van de dag te verblijven en receptie, trouwdiner en bruiloftsfeest te vieren. Niet van hot naar her hoeven rijden en een ontspannen dag beleven. De omgeving van deze feestlocatie heeft mogelijkheden om trouwfoto’s te laten maken en misschien wel prettig voor de bruiloftsgasten, die de hele dag aanwezig zijn, om een wandelingetje te maken. Beekbergen ligt op één van de mooiste plekjes op de Veluwe en zal een onvergetelijke ervaring worden voor het echtpaar en de gasten. 

Mogelijkheden Ei van Columbus

Het “Ei van Columbus heeft een aantal arrangementen die je naar eigen inzicht kunt aanvullen. Wanneer het mooi weer is kan er misschien wel buiten worden getrouwd. Dit is natuurlijk de meest romantische manier. Een prachtig versierde tuin, waar je elkaar het ja-woord gaat geven. Al vanaf 20 personen zijn er arrangementen die 28,50 euro pp kosten. De gehele party duurt dan 4 uur en bestaat uit het starten met een prosecco of jus d’orange met 6 warme en koude hapjes. Ook is er de gelegenheid om een kopje koffie of thee met een petit fourtje te gebruiken. Verder zijn er diverse zoutjes en kunnen onbeperkt drankjes worden genuttigd.  Kom je met 75 gasten, dan gaat de prijs per persoon naar 25,50 euro. 

Uitbreiden  Dit arrangement kan eventueel uitgebreid worden met een taartenbuffet, cocktails, puntzak frites, koffie met gebak en/of een bittergarnituur. Je kunt het zo duur maken als je wilt. 

Muziekadvies  Het “Ei van Columbus” kan eventueel adviseren in de muziekkeus. Of je nu een diner, receptie of buffet laat organiseren, er kan altijd voor de juiste muziek worden gezorgd.  Zijn jullie van plan om het “grootser” aan te pakken? Vrijwel alles is mogelijk. Vraag in ieder geval een offerte aan en vraag advies aan het management van deze feestlocatie, laat je voorlichten over de vele mogelijkheden.

https://heteivancolumbus.nl/