Bloghopper
Image default
Relatie

Originele Valentijnsdag

Waar de één Valentijnsdag super commercieel vindt en het liefst wenst dat deze overgeslagen wordt, heeft de ander juist speciale gevoelens bij deze dag van de liefde. Als je niks met Valentijnsdag heb, is de kans zeer groot dat je dit artikel nooit leest, dus richten wij ons gewoon op de mensen die graag deze dag nog specialer maken met een aantal leuke ideeën en tips. Nu de corona maatregelen een stuk flexibel zijn, valt er gelukkig ook buiten de deur een hoop leuke dingen te doen. Voor zowel binnenshuis als buitenshuis vind je hier een aantal leuke, spannende en romantische ideeën. 

De dag van de liefde kan je invullen door…..

Waar het allemaal begon; De eerste date kan je nog zo voor je halen (in ieder geval dat is te hopen). De eerste date kon een leuke stadswandeling zijn, uit eten, naar de bioscoop of bijvoorbeeld een thuisdiner. Een romantisch idee is om je partner te verrassen met het herbeleven van de eerste date. 

Uit de comfort zone; Ok, toegegeven uit je comfort zone stappen brengt de nodige spanning met zich mee, maar hoe leuk is dat om samen te doen. Skydiven, los gaan op de kartbaan of de keel bandjes trainen door samen naar een karaokebar te gaan. Zo maar een aantal spannende dingen die je niet snel zult vergeten. Valentijnsdag is misschien wel de dag om nieuwe dingen te ontdekken.

Kruip in de huid van de favoriete ster van je partner; Klinkt misschien wel meer als de vorige Valentijnsdag idee (uit de comfort zone), maar wel een zeer origineel idee. Is je partner fan van iemand of een filmster? Tegenwoordig kan je aan de hand van een rollenspel dit tot uitvoering brengen. Online zijn er genoeg winkels te vinden met kostuums, pruiken en alles wat je nodig hebt om het rollenspel compleet te maken. 

Sporten; Februari is de maand van sporten en zeker dit jaar als de Olympische steden in volle gang zijn. Schaatsen, fiks wandelen, tennissen, skiën of samen gaan bowlen zijn zo maar een aantal leuke sportactiviteiten om samen te doen. Sporten is immers goed voor je lichaam en geest. Daarnaast smaakt een romantisch diner net iets lekkerder als jullie deze verdient hebben.

Zet een speurtocht op; De afgelopen jaren dat jullie de relatie hebben gehad, hebben jullie waarschijnlijk samen talloze ervaringen op gedaan. Door middel van het opzetten van een speurtocht kan je al deze bijzondere plekjes weer gaan bezorgen. Aan de hand van vragen help je je partner op weg. Stap op de fiets of in de auto om de verschillende plekken één voor één te bezoeken.

Winterpicknick; Wellicht wel wat koud in de februari maand, maar een winterpicknick is natuurlijk erg romantisch. Bezoek jullie favoriete park of bos, neem een picknickmand mee met lekkere versnapering en vergeet vooral het kleed niet. Een winterse picknick kan natuurlijk ook lekker in de achtertuin gehouden worden.

Bucketlist; Romantiseren over de leuke dingen die jullie in de toekomst samen willen gaan doen is natuurlijk erg leuk. Maak een bucketlist van leuke steden die jullie nog willen bezoeken, sporten die jullie nog willen uitproberen of bedenk alvast andere activiteiten die jullie graag nog eens willen doen. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat jullie dingen noteren die samen gedaan kunnen worden.


Blijf lekker thuis en vier de romantiek; Allemaal leuk en aardig bovenstaande ideeën, maar lekker thuis blijven en van elkaar genieten is natuurlijk ook erg leuk. Zeker als je de dag opleukt met romantische elementen, zoals kaarsjes, kaarten, lekker eten, goed fles wijn of een lingerie setje. Haal alles tijdig in huis voor Valentijnsdag, zet de telefoon uit en doe de deur op slot. Vandaag draait het om jullie en niemand anders. Sluit je lekker op, bezoek vooraf een online sexshop, lingerie winkel of de slijterij en kom de deur niet uit.