Bloghopper
Image default
Relatie

Muzzena,’s werelds unieke, op numerologie gebaseerde datingsite

Numerologie is bekend om zijn ingewikkelde en acurate methoden, om belangerijke dingen in het leven bloot te leggen. Een nieuwe dating- and matchmaking website, Muzzena, biedt nu een gereedschap die de kracht van numerologie toepast om de meest compatibele matches voor haar leden te vinden.

Het eerste waar u naar verlangt, is als uw partner verenigbaar is met u. Muzzena vergelijkt partners over de hele wereld op basis van hun spirituele compatibiliteit.

Muzzena is een gesloten tool dat u in staat stelt te zoeken naar die ene persoon, met uw specifieke demografische kenmerken. Om dit te realiseren is alleen uw naam nodig en uw geboortedatum. 

“Numerologie kan bepalen als 2 mensen gunstig zijn voor elkaar of niet. Uw geboortedatum bevat de moeilijkheid van uw leven, maar in uw geboortedatum komt ook voor uw aard, wilskracht en spirituele baggage”, zegt Numeroloog Nirk.

Muzzena is de creatie van Numeroloog Nirk, die zich richt op het geven van relatie advies via vooral social media, d.m.v. zijn kennis van numerologie aan alleenstaanden en koppels over de hele wereld. Muzzena ontstond, toen hij zich realiseerde dat numerologie een makkelijke en accurate manier biedt om succesvol te worden en iemands ideale zielsverwant te vinden.

Relaties vormen de basis van elke samenleving in deze wereld. Om bij te dragen aan een betere wereld, is Muzzena opgezet om een veel grotere groep te bereiken.

Muzzena verwelkomt alleenstaanden en mensen die geinteresseerd zijn in het vinden van bijpassende partners over de hele wereld. Het is bijzonder geschikt voor hen die zoeken naar een duurzame relatie. Indien uw leven “uitdagend” is, ontvangt u een boodschap hierover bij aanmelding. Ga dan alleen door als u serieus wil werken aan uw spirituele groei, m.a.w. bewust wil werken aan een duurzame relatie. Als u niet bereidt bent hiertoe, is aanmelding niet nodig.

Het platform is beveiligd en alle profielen worden geverifieerd en doorgelicht, vóór goedkeuring. Om de veiligheid te verhogen, is het nodig om via een mobiel uw account aan te maken. Bij aanmelding ontvangt u een code dat nodig is om uw account te finaliseren. Dit gaat tevens zorgen dat u te maken hebt met serieuze leden, die uw en hun tijd nuttig besteden.    Meldt u met vertouwen aan bij Muzzena.

{{https://youtu.be/z685B2tvxCk}} 

https://www.muzzena.com