Bloghopper
Image default
Mode en Kleding

Sinner zonnebrillen

Sinner is een Nederlands bedrijf dat in 1996 begon met het produceren van zonnebrillen en skibrillen vooral gericht op sport. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale speler op het gebied van sport en lifestyle producten en doen ze zaken in 24 landen.

Sinner kenmerkt zich door samenwerking zowel topatleten uit de sport als artistiekelingen uit de kunstenaarswereld. Op deze manier wordt technologische innovativiteit gecombineerd met creativiteit wat resulteert in hoge kwaliteit producten die uiterst stijlvol zijn. Zo ook de skibrillen en zonnebrillen.

Sinner brillen

  • Eigenschappen Alle Sinner brillen bieden 100% UVA / B / C bescherming. En ook zijn alle Sinner brillen uitgerust met een dubbele lens: de buitenste lens beschermt tegen externe factoren, de binnenste lens tegen interne factoren om het beslaan tegen te gaan. De lenzen worden gescheiden door een laagje lucht, wat ervoor zorgt dat de temperatuur tussen de binnenkant van de bril en de ‘buitenwereld’ waardoor de kans op beslaan dus wordt geminimaliseerd. Deze techniek zorgt ervoor dat de skibrillen van Sinner van optimale en superieure kwaliteit zijn ten opzichte van veel concurrerende merken. De monturen van de Sinner brillen worden van flexibel materiaal gemaakt, waardoor de kans op schade aan de bril wordt gereduceerd. Het zal je niet verbazen dat Sinner dus de grote expert is in skibrillen en zonnebrillen voor wintersportliefhebbers!
  • De collectie De zonnebrillen van Sinner zijn verdeeld in verschillende collecties. De Sinner Performance Series richt zich op optimale sportprestaties. Deze zonnebrillen hebben over het algemeen een hoger prijskaartje. De Sinner Sports Style Series richt zich ook op sportieve activiteiten, maar de zonnebrillen hebben een meer casual uitstraling. De Sinner Lifestyle Series bevat de fashion en design zonnebrillen. De zonnebrillen komen meestal met een kunststof montuur. En dan is er nog de Sinner Metal Series voor liefhebbers van design zonnebrillen met een metalen montuur.

 

http://www.fuva.nl