Personal trainer app voor fitness coaches

Uw eigen personal trainer app voor fitness professionals

Laat uw bedrijf groeien als fitness professional met een eigen op maat gemaakte fitness en voeding personal trainer app. Implementeer online personal training, maaltijd planning, in-app communicatie, oefeningen en een voedingsdagboek in één handige mobiele fitness en voedings app voor iOS en Android!

Stuur oefeningen naar uw clienten

Bouw online fitnessplannen en stuur trainingen naar uw klanten. Pas deze trainingen aan met uw eigen video’s, beheer agenda’s en meet de vooruitgang. Uw klanten checken-in via de personal trainer app, u kunt hun workouts volgen en iedereen 24 uur per dag op de hoogte houden van nieuwtjes.

Verkoop uw eigen online trainingsprogramma als een extra

Verhoog uw inkomsten en maak deel uit van de digitale fitnessbeweging door persoonlijk en online training te combineren. Online trainingsplannen + een toonaangevende website + uw eigen training app, zullen u toelaten om meer diensten aan uw klanten te verkopen. Op deze manier kunt u terecht bij een groot aantal klanten, zelfs buiten uw stadsgrenzen.

Maaltijd planning en voedingsadvies

Verdubbel uw betaalde diensten met online maaltijd- en voedingsplanning. Biedt maaltijdplanning als aanvulling op uw persoonlijke of online trainingsdiensten. Stel voedingsdoelstellingen op en gebruik uw app om macro- en calorie statistieken van klanten te volgen.

Altijd in verbinding met uw klanten

Verbeter het behoud en bewaking van klanten die betrokken zijn bij notificaties en de mogelijkheid om hun eigen voortgang te zien en op te volgen. Kies voor een mobiele oplossing, beheer klanten effectief op de juiste weg met geautomatiseerde taken en sla de voortgang veilig op in de app.

De nieuwe manier van (extra) inkomsten genereren

Voeg online trainings- en voedingsdiensten toe aan de bestaande plannen van je leden. Behoud klanten door betaalbare en flexibele training- en maaltijd planningsdiensten. Stop met het verliezen van uw klanten wanneer hun persoonlijke trainingen eindigen. Met online training en voedingsabonnementen hebben klanten een langere en evenwichtigere gezondheidsreis.

Werk eenvoudig samen in de cloud

Eenvoudige toegang tot klantenprofielen, formulieren en notities die specifiek zijn voor elke klant. Deel klantinformatie tussen trainers om ervoor te zorgen dat uw klanten worden verzorgd, ongeacht wie ze trainen.

Creëer nieuwe kansen

Maak een lijst van uw profiel en certificaten in de app. Een online database die perfect past bij de persoonlijke trainer op basis van locatie, diensten of specialiteit. Zodra u een verbinding hebt gemaakt, kunt u de kracht van mobiel gebruiken om online training en maaltijdplannen aan uw nieuwe klanten te leveren.

 

Benieuwd? Maak dan gauw een afspraak met mobiele app en software ontwikkelaar AppElit. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

https://www.appelit.com