Bloghopper
Image default
Internet

Winter werkkleding en bedrukte bedrijfskleding

Winter werkkleding kopen bij Workwear24

Als er één seizoen is waarbij goede warme kleding belangrijk is, dan is het dat uiteraard de winter wel. En helemaal voor medewerkers die bijvoorbeeld in de transport, logistiek of wegenbouw werkzaam zitten. Workwear24 begrijpt dat werkkleding kleding je goed warm en droog moet houden onder alle omstandigheden. Daarom vind je bij ons een selectie kledingstukken voor professionals die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Maar functionaliteit is niet alles! Daarom zijn onze kledingstukken enorm trendy en hip, alsof ze zo uit een kledingwinkel komen.

Warm en toch modieus met winterkleding van Workwear24

Als professional heb je behoefte aan kledingstukken die afgestemd zijn aan het seizoen. In de zomer zoek je verkoeling en anti-transparantie, dus is katoenen kleding dat goed vocht kan opnemen een must. In de winter wil je vooral lekker warm blijven. Dat is al gauw op te lossen met een warme fleece vest of een wollentrui. Wat echter belangrijk is, en de mate bepaalt waarin warmte goed vastgehouden wordt, is de voering.

Workwear24 selecteert daarom zorgvuldig winterkleding die en uitstekende voering bezitten zodat het lichaam optimaal de eigen lichaamswarmte opslaat. Dit is vooral belangrijk wanneer er gewerkt moet worden in temperaturen rond of lager dan het vriespunt. Online in onze webshop vind je een prima kledingcollectie van:

Bij het selecteren van onze collecties letten we erop dat de kleding stukken uitsluitend vervaardigd zijn door top materialen die ontzettend duurzaam zijn en lang meegaan. Tegelijkertijd moet het altijd comfortabel zitten en passen bij het postuur van de medewerkers. Daarom vind je bij Workwear24 een zeer uitgebreid kledingassortiment en vooral veel maten. Niet alleen de regulier, S, M en L, maar XXS t/m 7 XL. Bekijk de volledige collectie met wintermode en wees verzekerd van een modieuze look tijdens de komende winter.

Winterkleding voor mannen en vrouwen

Werkkleding is in vele gevallen alleen gereserveerd voor heren. Niet bij Workwear24. Want ook als het gaat om goede werkkleding in de winter kunnen dames ook passende kledingaanbod vinden. Zo hebben we trendy thermo jacks voor dames en heren en handige bodywarmers voorzien van stepvoering direct beschikbaar in onze webshop. Of shop een mooie fleecetrui met een handige capuchon. Deze is ideaal om te combineren met een parka jack die je zowel goed staan alsmede je lekker warm houden. Bekijk de volledige collectie op onze webshop voor meer inspiratie.

Ga voor duurzaamheid en kwaliteit

Wat wij bij Workwear24 altijd belangrijk vinden is kwaliteit en dat is terug te zien in elk kledingstuk die wij verkopen. Ook dragen wij bij aan een duurzame toekomst door het verkopen van biologisch organisch gefabriceerde kledingstukken. Op dit moment verkopen wij biologische sweaters en polo’s die gemaakt zijn van biologisch katoen en polyester. Deze kledingstukken kennen een extra hoog draagcomfort.

Ook zorgen we ervoor dat onze kledingstukken wasbaar zijn op een laag temperatuur om energie te besparen bij het wassen. Echter, we begrijpen ook dat sommige kledingstukken extra hoog wasbaar moeten zijn vanwege hygiënische eisen. Denk aan kleding overalls en cleaning outfit pakken die wasbaar zijn op wel 90 graden Celsius.

Kleding bedrukken voor een professionele uitstraling

Tot slot kan Worwear24 een extra marketing instrument voor je bedrijf of onderneming inzetten in de vorm van bedrukte en/of geborduurde bedrijfskleding. Want hoe professioneel zou het staan als jij of je medewerkers nette werkkleding dragen dat voorzien is van je huisstijl of logo. Dit zorgt voor een grote mate van herkenbaarheid en draagt bij aan het vertrouwen. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het bedrukken van bedrijfskleding? Laat het ons weten via info@workwear24.nl of bel ons op 0546-601646.

https://www.werkkleding-workwear24.nl