Bloghopper
Image default
Vervoer en transport

Parkeren Schiphol tegen betaling

Gratis parkeren Schiphol

Stel je hebt een goedkope vlucht gevonden, maar wil wel met de auto naar het vliegveld. Dan is het zonde als je een vermogen kwijt bent aan parkeergeld. Dan zou het fijn zijn om zonder kosten te kunnen parkeren. Schiphol heeft deze mogelijkheid, als je maar slim bent. Er zijn namelijk zat mogelijkheden.

  • Je kunt je wagen neerzetten in de omliggende wijken;
  • Je kunt gebruik maken van de openbare parkeerplaatsen van bedrijven rondom het vliegveld;
  • Je kunt bij een nabijgelegen NS-station parkeren, Schiphol is vervolgens met de trein bereikbaar.

Parkeren Schiphol tegen betaling

Er zitten echter wel wat nadelen aan deze trucjes. Zo moet je na het parkeren Schiphol zien te bereiken. Soms kan dit nog redelijk voordelig (maar niet gratis!) met het openbaar vervoer. Voor wat meer afgelegen locaties ben je al snel afhankelijk van diensten als Taxi2Airport. Bovendien zullen omwonenden het niet leuk vinden als je gebruik maakt van hun parkeerruimte. Zeker niet als je lange tijd weg blijft. Wat dat betreft is een betaalde optie vaak verstandiger. En heel duur hoeft het niet te zijn. Je kunt voor het parkeren Schiphol Smart Parking gebruiken. Als je er op tijd bij bent kun je gebruik maken van aantrekkelijke vroegboekkortingen.

Informatie over alle aanbieders

Wil je zeker weten dat je een voordelige aanbieder vindt? Maak dan gebruik van www.gratisparkerenschiphol.nl. Met de prijsvergelijker zie je al snel wat voor jou het goedkoopste is. Vaak moet je dan een eind buiten de luchthaven parkeren. Schiphol bereik je dan met een speciale shuttlebus. Dit zit gewoon inbegrepen in de kosten. Anders dan bij een gratis plekje, hoef je daar dus geen geld aan uit te geven. Met onze site vind je de goedkoopste plaats om te parkeren. Schiphol zelf is vaak duur, dus loont het de moeite.

http://gratisparkerenschiphol.nl/