Bloghopper
Image default
Vervoer en transport

In Zwolle verhuis je natuurlijk met Verhuisbedrijf Snelle Jongens

De meeste mensen zullen verhuizen stressvol vinden. Het is niet alleen spullen van het ene huis naar het andere huis brengen: er komt nog zoveel meer bij kijken. In dit artikel geven we u verhuistips en vertellen we over Verhuisbedrijf Snelle Jongens in Zwolle. Verhuizen stressvol? Nergens voor nodig!

Verhuistips

  • Tip 1: reken van tevoren uit hoe groot uw verhuisvolume (m3) is. Zo weet u het aantal verhuizers en verhuisdozen die er nodig zijn. Maar ook hoe groot de verhuiswagen moet zijn. Het verhuisbedrijf kan voor u een inschatting maken, maar op Internet zijn er diverse tools te vinden om dit zelf te berekenen.
  • Maak een uitgebreide checklist. Aan de hand van deze lijst kan dan alles makkelijk afgevinkt worden. Ook hier zijn op Internet diverse voorbeelden van te vinden.
  • Regel de meest belangrijke administratieve zaken van tevoren: denk aan zaken als de inschrijving bij de (nieuwe) gemeente, wijzig ook uw gegevens bij de energieleveranciers, telecomaanbieder, Belastingdienst, verzekeringen, bank, werkgever. Vergeet ook vrienden en familie niet in te lichten. Zoek voor een checklist op Internet of vraag deze op bij uw verhuisbedrijf.
  • Meet van tevoren uw meubels op. Past het niet door de ramen of deuren, demonteer ze dan (ruim) van tevoren.
  • Regel op tijd uw verhuisdozen. U kunt ze lenen van vrienden, kopen bij de bouwmarkt, of u kunt bananendozen gebruiken (low budget). Soms krijgt u verhuisdozen van het verhuisbedrijf.
  • Doe de spullen die u niet meer wilt of gebruikt weg. Dat scheelt weer inpakken en verhuizen.
  • Pak de inboedel zorgvuldig in: verdeel het gewicht goed over de dozen, pak alles zorgvuldig in met behulp van vul- en inpakmateriaal, hou medicijnen en waardevolle spullen apart (deze kunt u beter zelf verhuizen). Dit geldt ook voor breekbare en brandbare spullen.
  • Probeer op de dag zelf parkeergelegenheid zo dicht mogelijk bij uw huis te regelen.
  • Loop uw oude huis nog een keer na om zeker te weten dat u niks bent vergeten.

In Zwolle verhuis je natuurlijk met Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Wij, als verhuisbedrijf Snelle Jongens, bieden u een snelle en zorgvuldige verhuizing, tegen goede prijzen. U kunt bij ons een verhuislift huren mocht dat nodig zijn. Verder zijn we gespecialiseerd in diverse zaken: spoedverhuizingen, het verhuizen van senioren, inboedelopslag, het verhuizen van piano’s, maar ook in bedrijfsverhuizingen of ontruimingen.

Kies voor Snelle Jongens!

Verhuisbedrijf Snelle Jongens, de naam zegt het al: we werken snel en zorgvuldig. Ons bedrijf gaat zorgvuldig om met uw eigendommen. Verhuist u naar Zwolle of misschien zelfs binnen Zwolle? Kiest u dan voor ons verhuisbedrijf! Verhuizen met Snelle Jongens: voor u het weet zit u in uw nieuwe huis.

https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/verhuisbedrijf-zwolle/