Bloghopper
Image default
Bedrijven

Opleidingen die het overwegen waard zijn

Met een persoonlijke leiderschapstraining zorg je ervoor dat je je kennis vergroot en up to date blijft wat betreft de turbulente ontwikkelingen binnen de online wereld en de invloed daarop op je bedrijfsvoering. Want tegenwoordig kan je niet meer om het internet heen. Het beïnvloedt eigenlijk elke bedrijfsvoering in elke sector. En juist daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste mogelijkheden, strategieën, platforms, marketingstrategieën en sales mogelijkheden. Daarbij kun je de onderwerpen kiezen die voor jou relevant en belangrijk zijn en die aansluiten bij je bedrijfsvoering, zoals overheidscommunicatie, leiderschap, innovatie of accountability.

Overheidscommunicatie

Als je werkzaam bent in een sector waarbij je op regelmatige basis met de overheid geconfronteerd wordt, dan is het belangrijk om een goede verstandhouding te onderhouden. Je wil immers dat alle informatie die over en weer verstrekt wordt betrouwbaar, leesbaar, en helder is. Als je gaat voor een cursus overheidscommunicatie dan leer je denken vanuit het overheidsperspectief. Hoe zorg je ervoor dat wet- en regelgeving voor burgers en bedrijven helder is? Hoe zorg je ervoor dat beleidsbesprekingen in goede banen lopen? Hoe steekt de overheidsorganisatie intern in elkaar? Dat zijn allemaal vragen die behandeld worden in dit traject

Innovatie

Bij de tijd blijven, jezelf ontwikkelen en stappen maken. Daar draait het om bij innovatie. Innovatie is de sleutel tot het toekomstbestendig maken van je bedrijf maar ook van jezelf. Het is belangrijk om te anticiperen op de toekomst en je bedrijf en jezelf bloot te stellen aan alle nieuwe technieken en mogelijkheden die er zijn of nog gaan komen. Je gaat onder andere online mediagedrag van consumenten analyseren en leren begrijpen. Ook de trends die spelen bij de groei van de online sector, media trends en mediastrategieën komen aan bod. Zoals je ziet is innovatie een veelbelovende cursus die zeker de moeite waard is!

Cursus leiderschap

Richting geven aan je eigen onderneming of de onderneming waar je werkzaam bent: dat is eigenlijk de kern van leiderschap. Waar moet het heen met het bedrijf? Wat zijn de kansen? Wat zijn de risico’s? Dat zijn vragen waar een manager mee bezig moet zijn. Een belangrijk deel van leiderschap is het inschatten van toekomstige situaties en daarop kunnen anticiperen. In deze cursus richt je je meer specifiek op strategie, innovatie, klantenrelaties, organisatiefuncties, bedrijfsplannen en waardecreatie. Zoals je ziet is leiderschap erg breed en essentieel voor een organisatie. Een ware toevoeging dus voor je skill set!