Bloghopper
Image default
Mode en Kleding

Menlook

Over MenLook

Op mijn website MenLook staat het overhemd voor de man centraal.

Niet zomaar een overhemd, maar exclusieve kleurrijke overhemden met waardevolle print patronen. waarmee je vol vertrouwen voor de dag kunt komen en er altijd origineel uitziet.

Ik draag deze kleurrijke overhemden al enige jaren met trots en krijg daar veel complimenten over.
Soms zijn de overhemden retro, met zonnige cirkels in contrast met strakke lijnen, dan weer met expressieve kleuren en dierenvormen of een pop-art motief vol met kleurrijke brilletjes.
Deze overhemden hebben mij geïnspireerd om deze webwinkel te openen. Zoals een designer componeert met vormen en kleur, zo wil ik met MenLook,  looks gaan creëren rondom het overhemd. Menlook deinst niet terug voor een felle kleur met een uitgesproken print of een uniek silhouet.
Door het toevoegen van stoere mannelijke sieraden van verschillende mooie materialen en vormen, leg je al direct sterke accenten. Lederwaar, zoals exclusieve schoenen en riemen met print en kleur spelen daarbij een grote rol.
MenLook is en blijft in ontwikkeling en blijft zoeken naar nieuwe creaties voor de man om in verschillende werelden te kunnen lopen. Je kunt de kleding en accessoires uit deze werelden mixen door te kiezen uit tegengestelde stijlen. Een leren jack samen met een pantalon of een spontane jeans met kleurrijke herenschoenen en bijpassende riem, soms met print. Je kunt kiezen uit allerlei accessoires op basis van de algehele look en finishend touch.

Als andere designers mooie producten maken voor mannen welke passen binnen de visie van MenLook dan sta ik open voor een gesprek.

support@menlook.nl

 

Met vriendelijke groet,

Vincent Welten

https://www.menlook.nl