Bloghopper
Image default
Verbouwen

Lijmen in diverse soorten, laat je adviseren door spuitlijmconcurrent

Lijmen zijn er in verschillende soorten, maar de meest gebruikte soort is contactlijm en het is ook niet moeilijk om te zien waarom! Contactlijm komt handig van pas in verschillende situaties en omstandigheden en kan op verschillende oppervlakten gebruikt worden!

Je kan bij ons online www.spuitlijmconcurrent.nl voor verschillende toepassingen contactlijm bestellen in 22 liter drukvaten en spuitbussen. Voor elk materiaal leveren we je de juiste contactlijm in een drukvat systeem. Je kan met een drukvat of spuitbus heel nauwkeurig de lijm spuiten van heel smal tot heel breed en dit zonder lijmverlies en onderhoudsvrij. Je kan met een startpakket heel snel en voordelig starten met een drukvat spuitlijm systeem. Een hele hoge hechtwaarde en hittebestendigheid geven je vertrouwen in het efficiënt lijm spuiten. Door heel Nederland en België leveren wij met 1 werkdag je bestelling af.

Iedereen kent contactlijm, maar niet iedereen weet exact hoe krachtig contactlijm is. Contactlijm kan namelijk gebruikt worden op nagenoeg alle oppervlakten. Van karton tot glas. Je kan er schoenen mee lijmen, spiegels, kasten, tafels, vazen, beton, leer, rubber, kurk en zelfs metaal! Natuurlijk hangt het allemaal ook een beetje af van welke contactlijm je aanschaft. Sommige contactlijmen zijn sterker dan anderen, sommige zijn waterproof en hittebestendig en andere dan weer niet. Als je contactlijm wil aankopen met een bepaald doel voor ogen is het dus aangeraden om eerst grondig de beschrijving te lezen.

https://www.spuitlijmconcurrent.nl/contactlijm-kopen/