Bloghopper
Image default
Entertainment

Lachgas ballonnen kopen

Ben je uitgenodigd op een feest of heb je er zelf eentje georganiseerd en ben je nog op zoek naar lachgas ballonnen? Deze zijn er in veel verschillende vormen en maten, want iedereen heeft zo zijn voorkeuren. Echter, met alleen lachgas ballonnen ben je er natuurlijk nog niet. Je hebt ook het lachgas zelf nodig en een speciale spuitbus waarmee je het gas vanuit de patroon in de ballon kunt krijgen.

Het gebruik van lachgas 

Wil je lachgas gaan gebruiken dan heb je dus de slagroompatronen nodig, een spuitbus en ballonnen. Zonder spuitbus en ballonnen kom je niet ver want je kan het gas niet rechtstreeks vanuit het patroon inademen. Doe je dit wel, dan zullen je lippen vrijwel direct bevriezen. Dit zal dus altijd via een ballon gaan waarbij je rustig in ne uit ademt in de ballon. Het effect waar lachgas voor zorgt voel je direct maar zakt wel na enkele minuten weer af. Hou er dus rekening mee dat je wel een aantal ballonnen zal gebruiken.

Is lachgas wel legaal?

Ja, lachgas is legaal. Sinds 2016 valt het verkopen van ballonnen met lachgas onder de Warenwet. De slagroompatronen zijn gewoon legaal te verkrijgen via de groothandel of online. Ook het gebruik van de ballonnen met lachgas is legaal. Dit komt omdat er geen ernstige gezondheidseffecten zijn die optreden wanneer je dit gas gebruikt. Dit geldt overigens alleen wanneer je minder dan 10 ballonnen per maand gebruikt.

Gebruik je het echter heel erg extreem of onveilig, dan hangen hier natuurlijk wel risico’s aan vast. Bij veelvuldig en langdurig gebruik kan er namelijk een B12 tekort ontstaan. Negeer je dit, dan kunnen er meerdere klachten ontstaan, zoals neurologische schade. Dit is gezien bij mensen die in een tijdsbestek van 3 uur, tussen de 50 en 100 ballonnen gebruikten.

 

 

https://www.slagroompatronengroothandel.nu