Bloghopper
Image default
Entertainment

Een verjaardagsfeestje organiseren in Noord-Brabant

Een verjaardagsfeestje organiseren kan erg lastig zijn. Zeker wanneer je al veel van zulke feestje hebt meegemaakt. Je wilt niet in herhaling vallen en weer hetzelfde organiseren als wat je vorig jaar deed, maar je wilt ook niet dat je kind wordt gezien als een na-aper, door hetzelfde te plannen als een andere ouder al heeft gedaan. Thuis blijven kan een leuke optie zijn, maar kinderen gaan over het algemeen toch graag iets buitenshuis doen. Bij Flappiekids kun je terecht voor verschillende leuke kinderfeestjes voor alle leeftijden.

Creatief bezig zijn

Er zijn verschillende workshops waar je uit kunt kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop kaarsen maken, of een gipshand? Voor de echte meiden zijn er ook workshops om je eigen lamp, spiegel of fotolijst te pimpen.

Liever iets meer uitdaging? Kies dan voor een workshop graffiti spuiten of schilderen met glow in the dark verf. Erg leuk om te doen, en het resultaat is geweldig! Je maakt hierbij eerst een tekening, en vervolgens ga je deze inkleuren met normale verf. Wanneer dit klaar is, is het tijd om het schilderij af te werken met glow in the dark verf. Dit zorgt voor een heel mooi effect wanneer je hier blacklight bij gebruikt.

Deze workshop kan gedaan worden door kinderen vanaf 5 jaar, in een groepje van minimaal 8 personen. Je bent hier ongeveer anderhalf uur mee bezig en de kosten hiervoor zijn €13,50 per kind, dit is inclusief ranja. Wanneer je ook nog ander drinken of snacks wilt hebben kun je dit bijboeken op het boekingsformulier. Indien voorradig is het mogelijk een UV lamp mee naar huis te nemen, hier betaal je dan €2,50 voor.

Escaperooms

Naast creatieve workshops is het ook mogelijk een escaperoom te boeken. Je kan hierbij kiezen uit “De Verlaten Huiskamer” of “De Halloween Bar”. Wel is het verstandig rekening te houden met de leeftijden van de kinderen, omdat een escaperoom best wel eng kan zijn. De bedoeling is dat de kinderen binnen een bepaalde tijd alle opdrachten weten op te lossen, om zo te kunnen ontsnappen. Dit doen ze voor samen te werken, op onderzoek te gaan en nieuwe dingen te ontdekken.

 

Kreitenmolenstraat 80a
Udenhout 5071 bh

Tel. 06-2730 4030

Mail flappiekids-info@ziggo.nl

KVK 64911926

https://www.wegmetdekids.nl/flappiekids-kinderdisco-feestjes-2810.html