Bloghopper
Image default
Entertainment

Lees alles over de nieuwste reis trends in de reisblogs van wereldraadsels

Reisblogs zijn tegenwoordig een leuke bron van informatie. De blogs gaan dus over de reizen die je gaat maken en kunnen je helpen met de voorbereiding hiervan kun je dan weer gebruiken voor je eigen trips. Waarom zou je zelf uitzoeken hoe je reis moet worden, als een ander dit kan doen. Zo doe ik dit ook heel graag zelf. Dit noem ik zelf een easy win. 

 

Inspiratie opdoen in reisblogs

In reisblogs worden vaak veel dingen uitgelicht over bepaalde plekken. De plekken op de site onder de link gaan over Polen en Nederland. Er komen nog meer blogs bij, maar de website is pas kort online dus daar moet je nog op wachten.

 

Bezienswaardigheden in het buitenland

In het buitenland kun je veel mooie plekken vinden, hiervoor is voorbereiding nodig. Dit doe je zelf door online onderzoeken te doen. Ik doe dit dan ook, maar vertel het voordat ik het echt ga zien. Vooraf denk ik vaker dat ik ergens heen ga of dat ik meer tijd heb, alleen dit valt in de praktijk vaak tegen. Als dat gebeurd is het jammer maar dan moet je prioriteiten stellen. 

 

Hoge kosten voor activiteiten in het buitenland

In de reisblogs vertel ik bijvoorbeeld ook over Bezienswaardigheden in Krakau.Vooraf dacht ik namelijk dat ik veel meer tijd heb, maar als je met een vriendin als Steffie op stap gaat, dan wordt er ook veel gedronken en dat betekent veel katers. Dus hier kwam helaas niet alles aan de pas. De pas daarin tegen werd bespaard van Krakau was heel goedkoop. Het voelde bijna als een groot all in stad. De lunch was vaak 3 euro en het avondeten was rond de 10 euro. Helaas moet ik hierdoor wel weer op mijn gewicht letten, ik ben aardig aangekomen! Dus bedankt daarvoor Steffie! Wil je meer weten over deze blogs, bekijk de links!