Bloghopper
Image default
Electronica en Computers

iPhone 8 los toestel – Bent u opzoek naar een iPhone 8?

Bent u opzoek naar een iPhone 8 los toestel?

Bent u opzoek naar een iPhone 8 los toestel? Dan bent u op de juiste plek! Wij verkopen diverse soorten van de Refurbished iPhone 8, voor een erg scherpe prijs!

De iPhone 8 is een erg gewild toestel onder de consumenten. Met de Refurbished iPhone 8 heeft u een van de nieuwste technische snufjes die door Apple zijn gemaakt en dat voor de schappelijke prijs van een refurbished toestel! Bij ons krijgt u altijd het beste van het beste, onze refurbished toestellen zijn remarketed, ook wel bekend als remanufactured maar het meest bekend als A+ Grade. Deze telefoons zijn praktisch niet te onderscheiden van een nieuw toestel. De buitenkant van de telefoon is volledig krasvrij, net zoals wanneer u een nieuw toestel koopt. Daarnaast wordt de telefoon volledig gecontroleerd aan de binnenkant, zodat u (de klant) een telefoon heeft die niet te onderscheiden valt van een nieuwe telefoon, maar toch een aardig bedrag heeft bespaart op uw nieuwe telefoon!

De Refurbished iPhone 8 is de de directe opvolger van de Refurbished iPhone 7 en het model voor de Refurbished iPhone X. Het verschil tussen de iPhone 7 en de iPhone 8 is dat deze een glazen behuizing heeft gekregen. Dat heeft u goed gelezen: een achterkant gemaakt van glas! Door deze verandering is het mogelijk om uw telefoon draadloos op te laden! Dit is een prachtige optie en vinden veel mensen erg handig. U hoeft namelijk niet meer te zoeken naar uw oplaadkabel in de donker, maar u plaatst uw iPhone 8 op uw oplaad schijf, zeer simpel!

Neem gerust een kijk op onze webshop, wij verkopen namelijk nog veel meer dan alleen de prachtige iPhone 8!

https://www.planetrefurbished.nl/iphone-8