Bloghopper
Image default
Electronica en Computers

De beveiliging technologie veranderd

Sinds de introductie in 1995 van Voice Over Internet Protocol (VOIP)-telefoons worden traditionele telefoonlijnen nu langzaam vervangen doordat mensen de voordelen van VOIP gaan gebruiken.

Met standaard telefoonlijnen, ook bekend als, Public Switched Telephone Network (PSTN) zijn er kosten per gesprek, en extra kosten voor interlokale gesprekken. Bij VOIP-telefoons gaat het meestal om een vast bedrag van 5 tot 30 euro per maand. VOIP helpt dus om telefooncommunicatie betaalbaarder te maken.

Tenslotte, als gevolg van een aantal buitengewone technologische veranderingen, zien we deze zelfde processen in Security Alarm Systems Over IP (Internet Protocols). De bewakingskosten zijn gelijk aan die van standaard telefoonlijnalarmen en bieden echte besparingen voor de eigenaar van huis- en bedrijfsalarmen.

Bekijk hier alle alarmsystemen van Security Thuis

Standaard inbraakalarm systemen vereisen een standaard telefoonlijn (PSTN) met kiestoon, elke keer dat het alarm wordt geactiveerd, geactiveerd, gedeactiveerd of getest wordt er teruggebeld naar de meldkamer (elk gesprek kan tot 0.30 kosten van uw telefoonmaatschappij).

IP alarmen daarentegen hebben alleen uw bestaande internet verbinding nodig (1 poort aan de achterkant van uw modem) om dezelfde data terug te sturen naar de meldkamer (geen gesprekskosten) zoals u kunt zien zijn de kostenbesparingen aanzienlijk, alleen al in gesprekken.

Standaard beveiligingsalarmen gebruiken een standaard telefoonlijn om te communiceren, de norm is dat het alarm een keer per dag een test rapport stuurt om de meldkamer te laten weten dat het nog steeds kan communiceren. Als de telefoonlijn van het alarm werd doorgesneden door een crimineel of op een andere manier beschadigd werd, zou niemand het weten tot het volgende testsignaal niet werd ontvangen (ergens tot 24 uur), wat betekent dat als er een inbraak zou plaatsvinden, niemand het zou weten omdat er geen communicatiepad zou zijn.

Met de IP inbraakalarmen komt echter een hoger beveiligingsniveau. IP beveiligingsalarmen op een Standaard IP Alarm Monitoring Pakket, doen deze test rapport functie elke 2 uur (Geen gesprekskosten). Een gemiddelde prijs bij Chameleon Security Services voor dit type pakket IP Alarm Monitoring is ongeveer $33 per maand.

Bekijk hier alle beveiligingscamera sets van Security Thuis

Een zorg toen VOIP in zijn begindagen was, was dat het niet zou werken tijdens een stroomstoring omdat de internet modem zou uitschakelen. Dit probleem was hetzelfde voor IP Alarms, het kan worden aangepakt door het toevoegen van een ononderbreekbare stroomvoorziening aan uw modem, of Chameleon Security kan uw standaard telefoonlijn toevoegen aan uw IP Alarmsysteem om eventuele alarmsignalen door te geven, mocht u de internettoegang verliezen als gevolg van stroomuitval of als uw ADSL uitvalt. Het IP inbraakalarm systeem zelf heeft een back-up batterij welke is inbegrepen in alle Chameleon Security Services IP Alarm Systeem Pakketten.

Zelfs door uw IP Beveiliging Alarm aan te sluiten op uw bestaande telefoonlijn bespaart u een hoop, aangezien het IP Alarm alleen op de standaard telefoonlijn zal overschakelen wanneer uw internet verbinding wegvalt.

https://www.securitythuis.nl/