Bloghopper
Image default
Banen en opleidingen

Interim Finance Professional | Bluefin

In dienst bij Bluefin of als ZZP-er

Wij zetten alles op alles voor een goede match tussen klantvraag en interimmer. Daarom werken we met een mix van Interim Finance Professionals in dienst bij Bluefin, een dienstverband voor de duur van de opdracht en ZZP-ers.

Afhankelijk van de behoefte van de klant én de ambities van de interimmer leggen wij de juiste link. De eerste stap naar succesvolle inzet is daarmee gezet. Ons werk is dan nog niet klaar, want essentieel voor een succesvolle invulling is de juiste begeleiding en ondersteuning.

Introduceer jezelf

Je kunt op ons rekenen bij het optimaliseren van je CV, het opstellen van projectplannen, tussentijdse evaluatie, coaching on demand en contractuele ontzorging. Introduceer jezelf en kom erachter wat we voor jou specifiek kunnen betekenen.

Actuele opdrachten

We hebben vaak uiteenlopende opdrachten bij zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Groot, klein, lokaal en internationaal. Hieronder vind je alle finance vacatures die op dit moment nog wachten op een passende invulling.

Uitblinken bij Bluefin

Je bent als Financial opgeleid en hebt een aantal jaar ervaring. Je hebt al snel het idee dat je ergens op de winkel past. Prima natuurlijk zo’n baan, maar niet voor jou. Ook dat filerijden begint je tegen te staan. Jij wil verder, werken in wisselende omgevingen, werken aan verschillende opdrachten, werken op bereisbare afstand en vooral… leren. 

Leren door versneld ervaring op te doen op verschillende plaatsen maar dan wel met de juiste begeleiding en ondersteuning. Werken aan je ontwikkeling met behulp van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan. En leren en ontwikkelen door gerichte inzet van opleidingen en afwisselende opdrachten. 

Energie overhouden voor leuke dingen doe je door je tijd slim te besteden. En volgens ons doe dat onder andere door zo min mogelijk tijd aan reistijd te besteden. Daarom werken wij regionaal bij Bluefin. Download onze brochure voor meer informatie.

Een vaste basis bij Bluefin

Afwisseling in opdrachten is leuk, maar een vaste kring collega’s ook, en die vind je bij Bluefin. Allemaal professionals op zoek naar een vergelijkbare leercurve in verschillende stadia van hun carrière.

Regelmatig zien we elkaar bij informele activiteiten, zoals een borrel, een diner of zelfs een wintersportvakantie. Maar ook voor meer inhoudelijke sessies zoeken we elkaar op. Daarnaast bieden we je coaching op maat speciaal ontwikkeld voor Financials in een unieke samenwerking met Joost van Beek – zelf Financial en gecertificeerd coach.

Werken via Bluefin als zzp’er

We bieden je de mogelijkheid van een warme introductie bij de hiring manager. Met hagel schieten op een portal laten wij graag aan anderen over. Uiteraard werken wij conform de nieuwe wet DBA.

We hebben jaren geïnvesteerd in een persoonlijk netwerk van klanten, waardoor we interessante en kansrijke vragen van opdrachtgevers binnenkrijgen. Ben je als zzp’er op zoek naar een opdracht in Zuidwest-Nederland? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een contract bij Bluefin voor de duur van je project

Je ambieert geen volledige carrière als zzp’er of Interim Finance Professional en de klant wil geen zzp’er inzetten voor de opdracht. Je hebt een specifiek specialisme en je wil toch echt die ene opdracht dolgraag uitvoeren bij onze opdrachtgever.

Een contract voor de duur van je project via Bluefin biedt dan mogelijkheden met behoud van je sociale vangnet. Neem contact met ons op om je hierover te laten informeren.

https://www.bluefin.nl/interim