Bloghopper
Image default
Bedrijven

Honingraat karton is in trek als etalagemateriaal

De etalagewereld kenmerkt zich door zware materialen in alle kleuren en maten. Toch is dit in veel gevallen al enkele jaren niet meer het geval. Honingraat karton wordt steeds vaker toegepast en dat is niet voor niets. Zo is het ontzettend sterk én licht. Dit komt door een zachte elastische binnenlaag die klappen en stoten opvangt. Gecombineerd met een harde buiten laag die geschikt is voor uitsnede en bedrukking. De sterkte van dit lichte materiaal maakt het uitermate geschikt voor etalage materiaal dat tegen een stootje moet kunnen. De veelzijdigheid en eventuele toepassing van honingraat karton wordt hieronder toegelicht.

Gemakkelijk te bewerken

Het materiaal honingraat karton is door zijn gemakkelijke bewerking veelal gebruikt als etalage materiaal. Dit komt doordat de harde buiten laag in vele vormen is in te snijden. Deze laag kan tevens in elke kleur of patroon bedrukt worden. Doordat er binnenin een zacht sterk karton is blijft het enorm stevig. Hierdoor kunnen zelfs de ludiekste ideeën uitgewerkt worden in honingraat karton.

Milieu en portemonnee vriendelijk

Honingraat karton is vrijwel ten alle tijden goedkoper dan semipermanente plastic opties. Daarnaast is het ook een stuk milieu vriendelijk dan deze materialen omdat het volledig afbreekbaar is. Omdat het licht is in gewicht is de transport ook niet duur. Voor speciale doeleinden kan dit karton ook geleverd worden in brandveilige varianten, of waterafstotende.

Diverse applicaties

Ten slotte leent honingraat karton zich voor veel meer dan alleen simpele scheidingwanden of levensgrote personen modellen. Doordat het enorm sterk is zijn zelfs meubelbouw opties niet uitgesloten. Met regelmaat komen tafels en zelfs stoelen en banken voor van honingraat karton. Ze zijn sterk genoeg en makkelijk uit elkaar te halen. Zo kan ook jouw bedrijf ervoor zorgen dat je ten alle tijden opvalt! Ook opdrachten geheel op maat zijn mogelijk met dit materiaal. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

https://endlessbranding.com/etalagemateriaal