Bloghopper
Image default
Bedrijven

Op vakantie naar Spanje

Zon, zee en strand, dit zijn de woorden waar iedereen aan denkt als zij Spanje horen, Spanje is het vakantieland bij uitstek, er zijn tal van bestemmingen en plekken die bezocht kunnen worden. Maar Spanje is meer dan alleen zon en strand, het heeft zeer grote steden en een rijke historie. Dit is te zien in allerlei gebieden en ook in de steden. Ook zijn alle invloeden van vroeger goed te zien in de gebouwen, Spanje is een aantal eeuwen geleden nog in de handen van Arabieren geweest. Dit is nog te zien aan de bouwstijl in verschillende steden, maar ook de taal heeft hier een aantal dingen van weg.

Er zijn dan veel reisorganisaties die reizen aanbieden naar alle delen van Spanje. Van stedentrips tot zonvakanties het is allemaal mogelijk. Een aanbieder van deze reizen is stip reizen. Zij bieden naast reizen naar Spanje ook nog veel reizen naar andere bestemmingen. Zonvakanties specialiseren zij zich in en die worden dan ook veelvoudig geboekt. Dit is ook niet zo gek, want deze zijn vaak erg compleet en scherp geprijsd. Tevens is er voor iedereen en elk vakantie type wel een vakantie in Spanje te vinden.

Een bestemming die ook veel bezocht wordt is het eiland Mallorca, dit eiland is het grootste eiland van Balearen. Het heeft een zeer grote hoofdstad die wordt vergeleken met delen van Barcelona. Daarom is de hoofdstad tijdens een bezoek zeker de moeite waard. Maar er zijn ook veel andere dingen te doen op dit eiland. Zo kan er genoten worden van de zon en de vele stranden, ook zijn er veel tripjes die gedaan kunnen worden. Zo kan men grotten bezoeken, deze grotten kunnen zeer koud worden, dit is in de zomer een raar contrast omdat het buiten vaak rond de 35 graden Celsius is. Daarom is Mallorca Spanje een goede vakantiebestemming.

http://vakantiespanje.nl/