Bloghopper
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hoe kun je relatiegeschenken professioneel inzetten?

Iedereen denkt standaard dat je promotiemiddelen enkel en alleen kunt inzetten tijdens evenementen, feesten en beurzen. Bedruk de artikelen en deel deze gratis uit. Echter is de laatste jaren een volledig nieuwe trend op komst met betrekking tot het weggeven van relatiegeschenken. Men begint namelijk relatiegeschenken weg te geven bij een aankoop in een webwinkel.

Hoe werkt het concept met gratis relatiegeschenken

Stel je voor je hebt een website met sportartikelen, waaronder kleding, apparatuur, voedingsmiddelen etc. Dan zie je tegenwoordig dat er een concept wordt toegepast waarbij aansluiting van de relatiegeschenken een belangrijke succesfactor is. Je geeft namelijk in je winkelmand de klant de keuze om gratis relatiegeschenken aan te klikken bij de bestelling. Alle relatiegeschenken sluiten aan bij de aankoop die je doet. Hierbij kun je in het geval van een sportwebwinkel aan bedrukte bidons, bedrukte tasjes, geborduurde handdoeken etc. Je klanten zijn extreem tevreden en beginnen via mond-op-mond reclame jouw webwinkel te verspreiden. De klant neemt het gratis relatiegeschenk mee naar de sportschool of fitness, omdat men dit geschenk hier goed kan gebruiken en aangezien jouw logo op de zijkant staat maak je direct weer gratis reclame binnen jouw doelgroep! De ideale manier om jouw webwinkel indirect te promoten. Deze manier van marketing wordt bijvoorbeeld toegepast binnen de webshop van body en fit.

De best verkochte promotiemiddelen in een webshop

Welke promotiemiddelen worden nou het vaakst ingezet tijdens een webshop? De bedrukte bidons of maatbekers zijn de belangrijkste keuze voor veel sporters. Gratis promotietextiel is ook een veelgemaakte keuze, puur omdat deze onderdelen zeer functioneel zijn en altijd gebruikt kunnen worden. Wil je meer informatie over diverse relatiegeschenken? Bekijk dan ook eens de links in dit artikel.

http://www.giftsdirect.nl