Bloghopper
Image default
Marketing

Geld verdienen met je email.

Online geld verdienen

Online kunt u gratis geld verdienen. Dat gaat o.a. via online spaarprogramma’s. Je ontvangt van de spaarprogramma’s e-mails in je webmail met hierin reclame en deze bedrijven betalen je voor het lezen van deze e-mails. Als je lid wordt van meerdere spaarprogramma’s tegelijkertijd, zul je ook meer e-mails ontvangen en dus ook meer geld verdienen. Je bepaalt helemaal zelf hoeveel tijd je erin investeert, maar je kan uiteindelijk maandelijks aardig wat bijverdienen zonder al te veel moeite.

Reclame

De meeste bedrijven maken wel reclame via welke manier dan ook; krant, tijdschriften, tv of radio. Adverteerders willen graag de reclames op de meest efficiente manier bij mogelijke klanten krijgen. De online spaarprogramma’s zijn een belangrijke schakel hierin. Zij zorgen ervoor dat de reclames rechtstreeks bekeken worden door de consument.

Ze hebben een ledenbestand waardoor zij doelgericht reclame kunnen mailen. Ze versturen tegen betaling e-mails met reclame van de adverterende bedrijven naar die leden, de consument. Om de reclame interessant te maken krijgt de consument (jij dus) een deel van die betaling voor het bekijken van de reclame.

Dus het spaarprogramma en jij verdienen met deze reclame; het reclame maken en het lezen ervan. Verder kun je bij de meeste spaarprogramma’s ook wat verdienen met het klikken op banners, het meedoen met enquetes, het aanvragen van informtie over producten en diensten, het werven van nieuwe leden en je aanmelden voor nieuwsbrieven, acties en andere (spaar)programma’s.

Ook staan er soms interessante aanbiedingen tussen, waarmee je ook geld kunt besparen. Bij sommige spaarprogramma’s kun je zelfs geld verdienen door het spelen van spelletjes of het oplossen van puzzels. Er wordt dan reclame getoond op je beeldscherm en daar word je dan eigenlijk voor betaald.

 

 

http://www.snelgeldverdienen.net