Bloghopper
Image default
Toerisme

Een luxe vakantie voor 2 personen met wellness

Ga je met twee personen op vakantie? De kans is groot dat je voor een hotelkamer kies. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn! Je kunt ook een vakantiehuisje huren voor 2 personen. Deze vakantiehuisjes zijn niet zo groot als voor een heel gezin, maar zijn juist knus ingericht. Vaak zijn er nog extra faciliteiten aanwezig om het gezellig of romantisch te maken. Denk bijvoorbeeld aan een open haard, een jacuzzi of een sauna. Zo wordt de luxe vakantie opeens wel heel bijzonder! 

Vakantiehuisje met jacuzzi

Een luxe vakantiehuis met jacuzzi is erg populair. Waarom? Omdat er niks fijners is dan samen met je partner of vriend(in) in een warm bubbelbad te zitten met een glaasje bubbels of wijn in je hand. Het geeft een extra dimensie aan je (romantische) vakantie met z’n tweeën. Een bubbelbad kan binnen of buiten in het vakantiehuis staan. Het kan een hottub zijn, maar het kan ook een bubbelbad van het merk jacuzzi zijn. Wist je dat de bubbels ook erg goed zijn voor je lichaam? Je komt helemaal tot ontspanning door de bubbels die tegen je rug bewegen. 

Huisje met privé sauna

Ook populair onder stellen zijn vakantiehuisjes met privé sauna. Dit soort wellness huisjes met sauna zijn ook extra fijn met z’n tweeën. Je hebt namelijk samen toegang tot een sauna. En je hoeft hem dus niet met andere mensen te delen. Je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je in de sauna stapt. In de ochtend, middag of avond. En je bepaalt zelf hoe vaak. Een huisje met sauna bevat een sauna in de tuin of een sauna in het huisje. Het kan een infrarood sauna of een tradtionele opgietsauna zijn. 

Vakantiehuis met open haard

Wil je extra romantiek tijdens je luxe vakantie? Ga dan voor een huisje met open haard of sfeerhaard! Extra lekker op koude dagen. ’s Avonds kruip je tegen elkaar aan met een goed boek bij de haard. De televisie hoeft helemaal niet aan! Ga jij voor een traditionele open haard die je zelf met hout moet stoken of ga jij voor een elektrische gashaard? Beiden zijn net zo fijn. Ook dit geeft een hele extra beleving aan je vakantie. 

 

https://www.luxevakantieplekjes.nl/