Bloghopper
Image default
Dienstverlening

Een huwelijkscadeau die je nooit had verwacht!

Een huwelijkscadeau is altijd leuk om te geven én om te krijgen. De huwelijksdag is namelijk de mooiste dag uit iemands leven en het huwelijkscadeau moet dan ook echt speciaal zijn. Maar wat moet je dan kopen als huwelijkscadeau? Je wilt natuurlijk wel met iets origineels komen en niet met iets dat vijf anderen ook geven. Wees origineel met een huwelijkscadeau van Jilster. Jilster maakt glossy’s als huwelijkscadeau. Hiermee geeft u het bruidspaar een tijdschrift waar al hun mooie momenten in staan!

Alle voordelen van het huwelijkscadeau van Jilster!

Het huwelijkscadeau van Jilster heeft, naast de originaliteit, nog een aantal voordelen. Zo kan je de glossy helemaal zelf ontwerpen én indelen. Jij bepaalt wat er in de glossy komt en waar het bruidspaar jaren later nog een keer aan kan terugdenken. Daarnaast is het altijd mogelijk om een proefdruk te krijgen, daardoor weet je zeker dat de glossy precies wordt zoals jij het in je hoofd hebt. Wij doen altijd ons uiterste best om het perfecte resultaat neer te zetten, daarom maken wij gebruik van de beste drukkers met de mooiste materialen. Misschien wordt u zelfs zelf ook een beetje jaloers op het huwelijkscadeau dat u gaat geven…

Makkelijk en leuk om te maken

De glossy’s van Jilster zijn makkelijk en leuk om te maken. Wij helpen u uiteraard met de opmaak en het creëren van de glossy, waardoor u alleen nog maar na hoeft te denken over de inhoud. Het leuke aan het maken van een glossy, is dat je steeds meer de glossy vormgegeven ziet worden. Daardoor geniet je zelf ook nog eens van het maken aan de glossy en weet je precies waar alle leuke plekjes in de glossy zich bevinden. Samen met het huwelijkspaar kunt u dan de hele glossy doornemen en nog eens terugdenken aan de mooie tijd die geweest is.

Wij hebben antwoord op al uw vragen

Wij begrijpen dat u natuurlijk nog erg veel vragen heeft over het maken van een glossy als huwelijkscadeau. Daarom vindt u op onze website alle meest gestelde vragen. Hier vindt u antwoorden als hoeveel een glossy kost, wat de levertijd is en hoe de glossy eruit ziet. Staat uw vraag er niet bij, schroom dan absoluut niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder en verwelkomen u graag als (nieuwe) klant van Jilster!