Bloghopper
Image default
Auto’s en Motoren

Een bedrijfswagen waarmee je opvalt

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, is het van belang om naamsbekendheid te verwerven. Dat kun je doen via je website en door het maken van reclame door middel van folders of nieuwsbrieven. Maar ook je bedrijfswagen speelt hierin een grote rol. Met je auto rijd je immers rond en kun je door veel mensen gezien worden. Daarom is het belangrijk dat je als ondernemer een bedrijfswagen hebt waarmee je uit kunt stralen wie je bent en waar jouw onderneming voor staat. Voor een degelijke en betrouwbare uitstraling is een wagen met een robuust karakter een goede keus. 

Voor vastberaden ondernemers

De Renault Trafic is een auto waarmee je als ondernemer goed op kunt vallen. Met zijn eigentijdse en expressieve kenmerken en zijn robuuste uiterlijk, is het een wagen waarmee je jouw onderneming krachtig op de kaart kunt zetten. Bovendien kun je een Renault Trafic leasen, wat een goede keus is als je wil profiteren van een vast maandbedrag voor deze wagen. Door te leasen ben je af van eventuele onverwachte reparaties en de kosten die dat met zich mee brengt. Ook je brandstofkosten worden vaak vergoed, wat zeker voordelig is voor ondernemers die veel kilometers maken.

Kijk naar de leasevoorwaarden

Er zijn verschillende leasemaatschappijen in Nederland en die hebben elk hun eigen voorwaarden. Als je online zoekt, kun je veel informatie vinden. De voorwaarden worden vastgelegd in het leasecontract en kunnen dus verschillen tussen leasemaatschappijen onderling. Het is dan ook goed om je hier vooraf in te verdiepen. De ene maatschappij kan bijvoorbeeld meer brandstofkosten vergoeden dan een ander, of er kan sprake zijn van een eigen risico op reparaties die door jouw toedoen nodig zijn. Door de voorwaarden te vergelijken kan je bewust kiezen voor het contract dat voor jou het beste is.

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen