Bloghopper
Image default
Beauty en verzorging

Dermaplaning versus dermabrasie

Korean skincare huidverzorging zoals COSRX is een van de belangrijkste aspecten van een schoonheids- en welzijnsregime. Het zorgt niet alleen voor een gepolijst uiterlijk, maar het zorgt er ook voor dat u zich goed voelt. Daarom is het ontzettend belangrijk om zo veel mogelijk onderzoek te doen voordat je een huidverzorgingsbehandeling ondergaat. Er zijn talloze opties beschikbaar voor wie zijn huid een oppepper wil geven, maar sommige zijn beter dan andere. Een techniek in het bijzonder, dermaplaning, wordt door mensen van over de hele wereld gezocht vanwege de verbluffende resultaten, de bescheiden kosten en de minimale bijwerkingen. Bij deze behandeling, die ook wel epidermale nivellering of blading wordt genoemd, worden dode huidcellen en pluisjes van het gezicht met een speciaal mesje met de hand weggescrubd. Terwijl dermaplaning ooit alleen door dermatologen werd gedaan, is deze procedure nu vrij gemeenschappelijk bij huid kuuroorden en zelfs salons.

Dermaplaning is een techniek die wordt gebruikt om de huid zachtjes te exfoliëren en fijne lijntjes en rimpels te helpen vervagen, terwijl het vermogen van uw huid om huidverzorgingsproducten te absorberen wordt vergroot. In tegenstelling tot microdermabrasie is het geen schurende procedure, dus is het gemakkelijker voor gevoelige huidtypes. Ook, in tegenstelling tot microdermabrasion, staat het gebruiken van een blad voor betere precisie toe aangezien u in vele gevoelige gebieden kunt krijgen die een spinnende borstel kan missen. Het verwijdert zowel dode huidcellen als fijn perzikhaar, of vellushaar (lichtgekleurd en dun) dat vaak een “perzikhaar”-textuur aan de huid kan geven.

Dermaplaning is een geweldige techniek om de huid glad te strijken, waarbij een speciaal mesje in een opwaartse, vederlichte beweging tegen de huid wordt gebruikt om de bovenste laag dode huidcellen en pluisjes te verwijderen. Dermaplaning wordt al vele jaren gebruikt door beroemdheden en influencers, maar is pas sinds kort populair onder gewone huidverzorgingsliefhebbers. Een van de belangrijkste zorgen die we zien bij dermaplaning is dat vrouwen denken dat het scheren van hun gezicht een soort afschuwelijk haarmonster zal creëren en hen zal ontmoedigen om ooit nog het huis te verlaten, maar dit is verre van de waarheid. De meerderheid van de vrouwen die deze zorg hebben eigenlijk lijden aan een aandoening die bekend staat als hirsutisme die kan worden behandeld met laser ontharing. Hirsutisme of overmatige gezichtshaar productie presenteert zich als grover, donkerder lichaam-achtige haargroei op het gezicht in plaats van uw alledaagse peach fuzz . Dit type van gezichtshaar is niet gevoelig voor dermaplaning en zal waarschijnlijk een betere pasvorm voor laser ontharing.

https://www.kocosmo.nl/