Bloghopper
Image default
Bedrijven

5 tips om de juiste BH te vinden

De juiste BH kopen is niet zo makkelijk als het lijkt. De kleinste details kunnen het verschil maken tussen een mooi plaatje of een flater. Met de volgende handige tips maak je de juiste keuze.

Comfort

Het maakt niet uit naar welke soort lingerie je opzoek bent: je ondergoed moet comfortabel zitten. Voel je je niet prettig of zit je BH niet lekker dan ga je je daar mateloos aan ergeren. Door fijne lingerie straal jezelf vertrouwen uit.

Juiste maat

Uiteraard moet je een BH kopen in de juiste maat. Je kunt zelf met een meetlint je afmetingen opmeten. Verstandiger is nog om medewerksters van een lingeriezaak om advies te vragen. Mocht je twijfelen, dan is het beter om een iets grotere BH te nemen dan eentje die eigenlijk een beetje krap zit.

De juiste kleur

De kleur van de BH is net zo belangrijk als de maat en wel om twee redenen. Ten eerste moet die passen bij de rest van de outfit. Draag je donkere kleding, dan kun je ook het best donkere lingerie dragen. Witte lingerie kan namelijk ook doorschijnen als je dunne kleding draagt. Ga je voor spannende lingerie, Dan is het belangrijk dat je een BH gaat kopen die bij je huidskleur past.

Passen 

De enige manier waarop je kunt weten of de lingerie die je wilt kopen goed past, is natuurlijk door het setje aan te trekken. Je kunt je BH via internet bestellen, maar in een lingeriezaak weet je zeker dat je met de juiste naar huis gaat. Tevens is het makkelijker om verschillende maten en modellen te proberen.

De juiste soort

Bij het kopen van je BH moet je ook rekening houden met de gelegenheid waarvoor je er een wilt dragen. Ben je een fanatieke sporter? Dan is het goed om enkele sport-bh’s te kopen omdat deze extra ondersteuning bieden.