Bloghopper
Image default
Bedrijven

De prachtige stem van Willemijn Middelkoop-de Munnik

Luister naar Willemijn Middelkoop-de Munnik op FamilyStream 

Een zangtalent uit Urk dat bij wijze van spreken al zingt vanaf het moment dat ze kan praten. Willemijn Middelkoop-de Munnik heeft met haar welluidende stem al vele harten van kinderen weten te veroveren. Ze brak in Nederland door met haar DVD: “Hoger dan de blauwe luchten”. Deze DVD en vele andere albums van Willemijn zijn te beluisteren op FamilyStream. Lees hier meer over wat FamilyStream precies voor platform is en hoe ook u kunt luisteren naar de muziek van Willemijn. 

Wie is Willemijn? 

Willemijn in 1996 in Urk geboren. Toen ze vijf was werd Willemijn al lid van het Urker kinderkoor ‘Klein maar dapper’. Eén jaar later gaf ze haar eerste grote publieke optreden. Dit deed ze tijdens het jaarlijkse Hemelvaartsdag-concert. Op haar 9e zong ze voor het eerst tijdens het jaarlijkse Kerst Koren Concert in het Utrechtse muziekcentrum Vredenburg. Ze heeft al diverse albums mogen opnemen die, zoals eerder benoemd, allemaal op FamilyStream te beluisteren zijn. Zangtechnisch wordt Willemijn momenteel door Joke de Vin en Bert Moll begeleid. 

FamilyStream 

FamilyStream is een bekend platform dat gericht is op liefhebbers van klassieke en reformatorische muziek. FamilyStream is selectief in de keuzes die zij maken. Dat maakt het platform uniek. Op FamilyStream kunt u luisteren naar muziek uit 24 verschillende genres. Zo vindt u altijd de muziek die bij u past.

Zo ook de albums van Willemijn. Ze heeft 9 albums uitgebracht en daarnaast ook meegewerkt aan 7 andere albums. Deze albums zijn ook te beluisteren op FamilyStream. 

De voordelen van FamilyStream

Wat zijn de voordelen precies van het platform? Wij zetten een aantal voordelen voor u op een rij: 

  • Online en offline luisteren

Luister altijd en overal uw favoriete muziek. Bij FamilyStream kunt u namelijk muziek downloaden om offline te beluisteren. 

  • Groeiende collectie

De collectie blijft groeien waardoor u kunt genieten van de nieuwste muziek.

  • Volg artiesten

Volg artiesten om op de hoogte te zijn van nieuwe albums die ze uitbrengen. 

  • Eigen afspeellijsten

Maak uw eigen afspeellijsten voor elk moment. 

  • Audioboeken

Naast muziek heeft FamilyStream ook audioboeken voor kinderen. 

Samengevat

Op FamilyStream kunt u luisteren naar de prachtige stem van Willemijn. Ze heeft 9 albums uitgebracht en daarnaast ook nog eens meegewerkt aan 7 andere albums die ook op FamilyStream zijn te beluisteren. FamilyStream is een platform gericht op reformatorische en klassieke muziek. Op FamilyStream vindt u 24 genres. Zo is er altijd muziek te vinden die bij u past.