Bloghopper
Image default
Sport

Wil jij een gezonde levensstijl?

Een gezonde levensstijl is key voor een happy life!?

Een gelukkig leven? Hoe krijg je dat en hoe begin je? De woorden mindset, voeding en sport zijn zeer belangrijk voor je ontwikkeling en een gelukkig leven. De basis hiervan is gezond leven, zowel mentaal als lichamelijk. Lichamelijk is wellicht wat makkelijker, nou… sporten en gezond eten is een heel goed begin. Dan wil je je ook mentaal fris en gezond voelen. Door fysiek goed in vorm te zijn, geef je je mentale gezondheid al een enorme boost in de positieve zin! Als jij de energie krijgt die je nodig hebt en vanuit daar een positieve mindset kan creëren, kan je eigenlijk wel alles behalen wat je wilt en terwijl je heerlijk in je vel zit!

Gezond leven? Wat is belangrijk en wat niet?

Als je goed op weg bent door te sporten en gezond te eten kan er vrij weinig misgaan. Dan kan je altijd nog de ‘’bad habits’’ zoals roken en drinken uit je leven verwijderen.  Dit hoeft niet allemaal tegelijk, als je maar stappen voorruit maakt! Het draait allemaal om balans. Wees dus goed bewust van jezelf en kijk wat je op dat moment aan kan. Neem dus niet te groten stappen, dit kan te kosten gaan van de discipline. Ja, discipline toch wel de basis die je miniset nodig heeft om je gezonde levensstijl te kunnen behouden. Motiveren doen we continu, maar de discipline houd je gaande!

Oke, top! Waar beginnen we?

Motivatie ready? Mindset ready? Oke, als we goed willen beginnen dan kijken we eerst naar je doel. Wil je afvallen of juist aankomen in spiermassa, dan is het zeer belangrijk dat je weet hoe veel calorieën je moet binnenkrijgen per dag. Gelukkig kan je op onze site GRATIS je caloriebehoefte berekenen. Zo weet je precies wat je binnen moet krijgen om goed van start te gaan! Toch heerlijk als je direct op het juiste pad zit! Iedereen is anders en daarom heeft iedereen een heel andere caloriebehoefte. Het kan nogal vrij veel schelen per persoon en daarom is het zeer belangrijk om te weten wat jij precies of ongeveer moet eten op een dag.

Gelukt? Dan kan je verder met het volgende doel terwijl je je gezonde levensstijl vasthoudt. Natuurlijk met als basis de juiste hoeveelheid calorieën eten die jij nodig hebt!

https://www.off-limit.nl/