Bloghopper
Image default
Adverteren

Wat is TRON? (TRX)

Tron (TRX) is een van de betere IMVO-investeringen in cryptocurrency. Ik doe een aanzienlijke hoeveelheid onderzoek naar de factoren die digitale valuta’s, tokens en blockchain-protocollen succesvol maken, en Tron heeft veel van de juiste ingrediënten. In volledige openbaarmaking heb ik weddenschappen gesloten op Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo en Tron. In tegenstelling tot veel van de copycat Bitcoin-vorken of ‘ik ook’-altaren, heeft Tron een buitengewoon team met enorme invloed in China en Azië. De investeerders en adviseurs alleen zijn de who’s-who van China. Deze mensen weten hoe ze moeten winnen en hun gekozen marktsegment is enorm.

Als technofiel en codeerder ben ik absoluut geïnteresseerd in de technologie. Ik lees de white papers en probeer te bespreken hoe het consensusmechanisme werkt, hoe beveiliging wordt geïmplementeerd, hoe gegevens worden opgeslagen en hoe het netwerk wordt geschaald. Ik kan u niet vertellen hoeveel technische documenten ik heb gelezen en broncode-repositories die ik heb besproken. Mijn conclusie is dat er veel veelbelovende technologieën zijn, maar de meeste zullen nooit van de grond komen of voldoende volgers krijgen. Om de zwaartekracht te trotseren, boven het lawaai uit te stijgen, breed geaccepteerd te worden en uiteindelijk een de facto standaard te worden, heb je een geweldig team nodig. Justin Sun en Tron hebben dit soort team.

Ik vind dat dit een goed moment is om in Tron te investeren. Elke prijs van minder dan $ 1 is een geweldige prijs. Niet lang vanaf nu is $ 1, $ 2, zelfs $ 5 een geweldige prijs. Let op mijn woorden. Ik heb gezien dat Neo in minder dan een jaar kon groeien van een sub-stuiverinvestering (met tonnen FUD erin gegooid) tot een $ 100-token, dat sommige investeringen veel sneller gaan dan je denkt. Tron zal daar een van zijn. Je moet de FUD negeren en vasthouden. Er zullen veel jaloerse mensen zijn (oprichters of houders van andere crypto’s) die Tron niet willen zien slagen en hun investeringen willen marginaliseren. Ze genereren negatieve berichten op Reddit, retweet elke FUD die ze vinden en schrijven ‘nepnieuws’-artikelen voor minder bekende crypto-publicaties. Negeer hun. Merk ook op dat de cryptoprijzen altijd dalen. Neo had vorig jaar verschillende grote duikers. Negeer de dalingen en rijd ze uit. Geen paniek.

Tron is een van de beste crypto-investeringen die ik ben tegengekomen. Het wordt waarschijnlijk de toonaangevende crypto-valuta voor entertainment en gaming in China.