Bloghopper
Image default
Adverteren

Led lampen & Led dimmers

Led licht bronnen zijn de verlichting van de toekomst. Ze zijn niet alleen economisch en aarde vriendelijk, maar ook efficiënt. Ook, in tegenstelling tot andere traditionele lichtbronnen zoals de TL-verlichting, halogeen lampen of andere gloeilamp lichtbronnen, Led-lampen bevatten geen eventuele schadelijke verontreinigende stoffen zoals kwik in de buis van TL-verlichting. Ze zijn veiliger en stimuleren een gezond milieu om hen heen. Led-lampen zijn zonder twijfel voor een groenere planeet en ook beter van de menselijke gezondheid. Ook is led verlichting ook een geweldige manier om ervoor te zorgen dat u uw bijdrage doet aan de vermindering van uw koolstof-voetafdruk in de wereld. Ten minste zal u uw rol spelen met behulp van Led-verlichting die voor minder broeikasgassen in de atmosfeer zorgt, waardoor de ozonlaag minder wordt aangetast.

Het wordt bevestigd door middel van een onderzoek dat mensen die voortdurend worden blootgesteld aan tl-licht voor een langere periode van tijd in een dag klagen van frequente hoofdpijnen en andere ziekten. Dit gebeurt meestal door de kleuren en UV ray frequenties gebruikt te verlichten en zichtbaar licht in de fluorescerende lichtbronnen of andere gloeilamp. In vergelijking met deze, geeft Led buis verlichting koel en ademverfrissers licht die helemaal niet schadelijk is. Zelfs constante blootstelling aan Led-licht geeft geen mensen aanvallen van hoofdpijn of vermoeide ogen. Ook komen Led-lampjes met led dimmer switches, zodat u gemakkelijk kunt dimmen volgens de eisen van de kamer.

LED TL verlichting is het beste alternatief voor de traditionele TL-lampen en lampen. Ze gebruiken minder stroom in vergelijking met andere verlichtingsbronnen en op deze manier zorgt u ervoor dat uw elektriciteitsrekeningen door een aanzienlijk percentage dalen. LED verlichting zijn energie-efficiënter, wat betekent dat ze meer energie besparen per seconde. De kracht gebruikt door hen is geconverteerde 90% in zichtbaar licht en slechts 10% wordt omgezet in warmte-energie. In tegenstelling tot andere traditionele verlichtingsbronnen maken van zichtbaar licht van 10% en 90% van de totale energie bewaard in warmte-energie produceren. led lichtbronnen is een geweldige manier om energie te besparen.

http://www.leds-depot.nl/