Bloghopper
Image default
Verbouwen

Vouwladder kopen

Op zoek naar een goede en professionele vouwladder? Een multifunctionele vouwladder voor professioneel gebruik koopt u online bij LadderHulp.nl. De ladders zijn multifunctioneel inzetbaar vanwege de diverse werkstanden: u kunt hem gebruiken als en ladder.

De voordelen van onze vouwladders

  • Vouwladders kopen voor professioneel gebruik: vanaf € 199,95
  • Topmerken ladders als Big One en Wakü: altijd 5 jaar garantie
  • Alle vouwladders voldoen aan de NEN 2484 normering
  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Uw nieuwe ladder is direct uit voorraad leverbaar

Wat is een vouwladder?

Een vouwladder is een multifunctionele ladder die u tot tientallen verschillende posities kunt uitschuiven en neerzetten. De vouwladder Big One 4×6 kunt u bijvoorbeeld in 33 posities en 5 basisstanden gebruiken, waaronder de doorgaans afgebeelde A-stand. Het grote voordeel van vouwladders is dat u de twee zijden ongelijk kunt uitschuiven, waardoor u de ladder veilig kunt gebruiken op trappen. Bij diverse modellen is het zelfs mogelijk om bijvoorbeeld één poot uit te schuiven, handig voor wenteltrappen in woningen.

Een veilige ladder door het keurmerk NEN 2484

De vouwladders die wij aanbieden dragen het keurmerk NEN 2484. Dit houdt in dat ze voldoen aan zowel de Europese wetgeving, als de Nederlandse. De eisen die de Nederlandse Warenwet aan vouwladders stelt zijn ontzettend streng, waardoor u met een vouwladder uit ons assortiment altijd verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. De vouwladders zijn voornamelijk bedoeld voor professioneel gebruik, maar uiteraard kunt u de ladder als particulier ook gebruiken. Het keurmerk garandeert u een zeer veilige en duurzame ladder.

Merken in ons ladderassortiment

Bij LadderHulp.nl verkopen we diverse vouwladders van gerenommeerde merken. In ons assortiment vindt u ladders van Big One en Wakü ladder, twee van de meest populaire laddermerken. Alle ladders voldoen aan de strenge Europese en Nederlandse normen, waardoor u bij ons altijd verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardige vouwladder.

https://www.ladderhulp.nl/vouwladders