Bloghopper
Image default
Auto’s en Motoren

Vloerankers

Niet iedereen beschikt over een tuin of een schuur waar we veilig onze scooter of fiets kunnen stallen. Zeker in de grote steden is dit lastig en veel woningen beschikken daar over helemaal geen opslagruimte of een gezamenlijke stalling. Van de stallingen is overigens ook bekend is dat daar veel uit wordt gestolen.

Om dit probleem op te lossen kun je het gebruik van een vloeranker eens overwegen. Een vloeranker kun je buiten gebruiken of in boxen of schuren waar je niet kunt vertrouwen op de bescherming van een deur alleen. Een vloeranker zorgt voor meer zekerheid en is een relatief eenvoudige en voordelige oplossing om diefstal van je voertuig tegen te gaan.

Een vloeranker bestaat uit een harde stalen beugel die met zware slotbouten wordt verankerd aan de vloer. Dit kan dus de stoep buiten zijn of de vloer in je tuin, box of garage. Met behulp van kogels worden de imbusgaten voorgoed dichtgeklonken zodat dieven geen kans meer maken.

Alle vloerankers zijn getest en goedgekeurd en kun je gemakkelijk met één druk op de muis online bestellen. Probeer je voertuig altijd zo goed mogelijk op slot te zetten of dit nu binnen of buiten is. Door twee verschillende soorten sloten te gebruiken maak je jouw voertuig een stuk minder interessant om te stelen voor een dief; al helemaal in combinatie met een vloeranker.

Bevestig het vloeranker het liefst op een locatie die verlicht is of waar het druk is zodat de dief wel twee keer zal nadenken om zijn gereedschappen te voorschijn te halen. Het vloeranker dat je online bestelt is gemaakt van de allerbeste kwaliteit zodat je verzekerd bent van een top product met een lange levensduur.

Lees online eventueel ook meer informatie over het gebruik van een vloeranker en houd voor de verzekering rekening met het soort slot dat bij het vloeranker moet zitten zodat je zeker weet dat de verzekering zal uitkeren in geval van diefstal.

http://www.artsloten.nl/anker/