Bloghopper
Image default
Mode en Kleding

Vier stijlvolle joggingbroeken voor op kantoor

Vier stijlvolle joggingbroeken voor op kantoor

Kun je een joggingbroek dragen op kantoor? De joggings van Golden Goose voor dames zeker wel! Deze classy broeken zitten comfortabel maar zijn ook stijlvol. En natuurlijk komen de bekende Golden Goose sterren terug in de broeken. Eerst zien dan geloven? Dat begrijpen we. Daarom hieronder vier stijlvolle voorbeelden.

Broek 1: De rode joggingbroek

Deze stijlvolle rode jogging brengt ons naar Argentinië, het land van de tango. De broek heeft een elastische tailleband, wijde pijpen en een witte streep met rode sterren aan de zijkant. Leuk op kantoor met een sneaker, een wit t-shirt of coltrui en een rode of witte blazer. Het liefst een beetje oversized natuurlijk.

Broek 2: De groene jogging

Vind je rood te fel? Probeer groen. Iets minder gewaagd natuurlijk, maar met deze donkergroene variant kun je meer combineren. Denk aan een blauwe gebreide trui, een zwarte blazer of een geel t-shirt. Het kan allemaal. Dus ook op kantoor kun je deze groene joggingbroek makkelijk stijlvol combineren.

Broek 3: Joggingbroek van vloeiende viscose 

Deze joggingbroek is niet alleen stijlvol, maar zit ook nog eens als gegoten. Het bordeauxrode stof van vloeiende viscose is makkelijk te combineren met iets roods of beige. Maar wil je voor iets gewaagders gaan? Dan kun je het ook combineren met een oranje trui of de bijpassende blouse van Golden Goose.

Broek 4: Joggingbroek met ruitpatroon 

Dit is nou zo’n typische pyjamabroek die, als je die op de juiste manier combineert, ineens kan veranderen in een stijlvol fashion item. Waar kun je deze broek dan mee combineren? Met een wit t-shirt natuurlijk, zoals op de foto. Maar dan kan de kans bestaan dat het lijkt alsof je net uit bed komt. Het is beter om deze broek met een witte blouse of grijze blazer te combineren als je naar kantoor gaat.

https://www.bylotte.nl/brands/golden-goose/