Bloghopper
Image default
Aanbiedingen

Tweepersoonsbedden met vierkante spiegel in de kamer

Tweepersoonsbedden met vierkante spiegel in de kamer

Voor sommige mensen is een verikante spiegel meer dan een wanddecoratie, ze zijn een levensstijl. De spiegel heeft een zeer dwingende esthetische aantrekkingskracht voor zoveel verschillende thema’s en mensen. De Boho (Boheemse) esthetiek, zachte esthetiek, planten of natuur esthetiek, donker en licht esthetiek, minimalistische esthetiek, en zelfs LED/neonlicht esthetiek. Kortom, spiegels passen bij zowat alles, en kunnen verder worden gedecoreerd om gemakkelijk in de rest van de kamer te passen.  Als je geïnteresseerd bent in deelname aan de trend, of gewoon iets wilt toevoegen dat niet opdringerig is voor de esthetiek in je kamer, maar niet echt weet wat te doen, heb je net op het juiste artikel geklikt! 

  • Waarom willen mensen spiegels boven hun bed?

Nou, daar zijn verschillende redenen voor – de meest populaire reden is om foto’s te maken. Maar dat is niet alles. Er zijn enkele motivaties die u zouden kunnen verrassen, of je zelfs aanzetten om hetzelfde te doen als je dat nog niet van plan was.
Verlichting creëert de sfeer in een ruimte. Het bepaalt de sfeer en draagt bij aan het thema van de inrichting. Daarom houden zoveel mensen ervan om LED-strips rond hun plafond of tweepersoonsbedden te plaatsen. Of het nu een ronde spiegel of een vierkante spiegel is, een LED bekleding zal ongetwijfeld de sfeer geven die u zoekt. De lichten reflecteren van de spiegel naar de rest van de kamer, waardoor de kleur van uw keuze op elk oppervlak komt.

Ronde of ovale spiegels geven een heel andere sfeer dan een vierkante spiegel. Als je iets zoekt om alle rechte hoeken in je kamer – elk vierkant raam, het bed zelf, rekken enzovoort – te contrasteren, dan is het ophangen van een vuerkante spiegel boven je tweepersoonsbed misschien wel het antwoord dat je zoekt.

Je kan kiezen uit verschillende soorten vierkante spiegels, zoals de rechthoekige spiegel. Hij overweldigt de ruimte niet, maar reflecteert het licht van de ramen en armaturen terug naar de rest van de kamer. Hij dient ook als eenvoudig decor voor de lege ruimte boven hoofdborden.

  • Waarom kies je niet iets heel anders dan de basisvorm?

Het zou een vierkante spiegel kunnen zijn zoals op deze foto, een ster, of zelfs iets abstracts! Echt, er zijn vele mogelijkheden om uit te kiezen. Elk spiegelontwerp dat je op een muur ziet, kan je absoluut zo boven tweepersoonsbedden plaatsen! Dit is echt een abstracte spiegel. Het is nergens voor bedoeld, gewoon een vierkante spiegel met ongespecificeerde dips en rondingen, maar geeft een zeer unieke uitstraling die je waarschijnlijk niet ergens anders zult vinden. Spiegelhoofdborden zijn naar mijn mening erg stijlvol. Het mooie ervan is dat je ze kunt combineren met elke kleur of visuele esthetiek die je wilt – alles wat spiegels doen is reflecteren, dus ze passen in absoluut elk ontwerp. De meeste ontwerpen met een spiegel of breekbaar hoofdeinde hebben een gewatteerd hoofdeinde in het midden om te voorkomen dat je er in je slaap tegenaan stoot, waardoor de spiegel kan versplinteren. Niemand wil dat!

tweepersoonsbedden