Bloghopper
Image default
Aanbiedingen

DE VOORDELEN VAN BADKAMERSET MET WASTAFELMEUBEL

DE VOORDELEN VAN BADKAMERSET MET WASTAFELMEUBEL

WAT IS EEN BADKAMERMEUBEL?

Een badkamermeubel of te wel badkamerset is een combinatie van opbergruimte zoals kasten en laden met een aanrecht, badmeubel, wastafelmeubel en een wandtoilet. Zo ontstaat een volledige combinatie van sanitair in een samenhangende meubelstructuur.

WAAROM ZOU U KIEZEN VOOR INBOUWMODELLEn BADKAMERSET?

Er zijn een aantal voordelen van badkamerset. Deze omvatten:

  • Visueel aantrekkelijk – bij de inrichting van uw badkamer is het vrij gebruikelijk om te kiezen voor een volledige suite van bij elkaar passende items, meestal ten minste het toilet en de wastafelmeubel. Met een badkamerset krijg je niet alleen een bijpassende toilet en wastafel, maar wordt dit gecombineerd met bijpassende opbergruimte. Hierdoor kan je een visueel verbluffende badkamerruimte creëren, in elke stijl, eigentijds of traditioneel.
  • Keuze in design – hoewel badkamersets geassocieerd worden met hedendaagse ruimtes, zijn ze verkrijgbaar in verschillende stijlen, ontwerpen en kleuren. Voor elke badkamer in elk huis kunt u dus het juiste badkamerset kiezen dat bij jou stijl en voorkeuren past.
  • Ruimte besparen – badkamerset zijn ontworpen om zoveel mogelijk ruimte in de badkamer te besparen. De meubels bieden praktische opbergmogelijkheden, waardoor je de beschikbare ruimte optimaal kunt benutten. De extra opbergruimte helpt ook om extra spullen in de badkamer te verminderen.

Als het om je badkamer gaat, is extra opbergruimte altijd een must, vooral in een kleine badkamer. Van gezichtsproducten tot schoonmaakmiddelen, we hebben allemaal veel op te bergen. De badkamer heeft echter de minste opbergruimte van alle kamers in huis. Dus wat kun je doen om dit recht te zetten? Een wastafelmeubel kan de perfecte optie zijn. 

WAT IS EEN WASTAFELMEUBEL?

Een wastafelmeubel combineert een wastafel met een kast en is de perfecte praktische oplossing voor elke badkamer. Wastafelmeubels creëren van nature een overhangende ruimte, die eigenlijk verspilde ruimte wordt. Door er een volledig meubel van te maken, inclusief een kast met planken of lades, kunt u deze vrije ruimte benutten.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN WASTAFELMEUBEL?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan wastafelmeubel. Deze omvatten:

  • De verscheidenheid aan beschikbare breedtes- Dit betekent dat je een wastafelmeubel zelfs in je en-suite kunt gebruiken, en dat dit kan worden afgestemd op de ontwerpen die zijn gekozen voor de hoofdbadkamer.
  • Wandmontage– Voor super kleine badkamers kan je kiezen voor een wastafelmeubel. Het helpt je badkamer groter te lijken, vooral in combinatie met een grote spiegel en de perfecte tegels.
  • Verschillende afwerkingen – Of je nu kiest voor een traditionele badkamer of voor een meer moderne, er is altijd een wastafelmeubel die bij je stijl past. Van glanzend en gekleurd tot gewoon wit of zwart, wastafelmeubels passen in elke badkamer.
  • Deur- en ladeopties – Als je meer opbergruimte nodig heeft, waarom kies je dan niet voor een ladeoptie om al je lotions en producten in op te bergen? Zo is je opbergruimte beter georganiseerd en blijft je badkamer er mooi uitzien. Als je daarentegen beddengoed of handdoeken wilt opbergen, waarom kies je dan niet voor een wastafelmeubel? 

 badkamerset