Bloghopper
Image default
Internet marketing

TOP-boeken over marketing en het opbouwen van een succesvol bedrijf

content marketing boek

Ondernemer heeft een selectie gepubliceerd van de 10 belangrijkste marketingboeken die elke marketeer moet lezen. Ook zijn deze boeken een aanrader voor ondernemers, want van hen leer je waardevolle tips om je project succesvol te maken en welke promotiekanalen je daarvoor nodig hebt.

Successful Direct Marketing Methods by Bob Stone and Ron Jacobs

In dit boek leer je alle basisprincipes van het werken met klanten, klantenbestanden en hoe telemarketing werkt.

“Getting Everything You Can Out of All You’ve Got” by Jay Abraham

In zijn boek deelt Jay Abraham praktisch advies over hoe je rijkdom en succes kunt behalen, hoe je met klanten kunt werken en verborgen bronnen kunt gebruiken die we niet willen of willen zien. De auteur zegt dat elk bedrijf succesvol kan worden gemaakt zonder veel geld te hebben of investeerders te zoeken. U hoeft alleen maar kanalen te vinden die u niet gebruikt of waar u niet op let, maar die “schatkisten” zijn.

Ogilvy on Advertising by David Ogilvy

Uit dit boek leert u hoe de reclamebusiness is ontstaan ​​en wordt vormgegeven, welke regels daarin bestaan. De auteur deelt een onschatbare ervaring, evenals de basisprincipes van het promoten en adverteren van elk product. Het boek staat vol met levendige casestudy’s waaruit je leert over succesvolle en niet erg reclamecampagnes van grote spelers op de markt. Laat uw klanten uw product kopen en geniet van hun aankopen.

“The Ultimate Sales Machine” by Chet Holmes

Uit het boek The Perfect Sales Machine van Chet Holmes. 12 Proven Business Performance Strategies ”leert u over 12 effectieve bedrijfsstrategieën, hoe u een bedrijf winstgevend kunt maken, niet bang bent voor concurrenten en de markt beter kent.

Think and Grow Rich by Napoleon Hill

Het boek van Napoleon Hill wordt beschouwd als een van de beroemdste en meest gezaghebbende boeken over het behalen van succes, het vergroten van rijkdom, persoonlijke effectiviteit en toewijding. In dit boek vertelt de auteur hoe u uw conditie kunt verbeteren en uw persoonlijke potentieel kunt ontwikkelen.

Tested Advertising Methods by John Caples

In het boek “Bewezen advertentietechnieken” leert u hoe u de verkoop van uw product kunt vermenigvuldigen met de juiste advertentiemethoden. Capeles vertelt over welke advertentiekanalen het waard zijn om in te investeren en welke juist niet. De auteur biedt een aantal bewezen advertentiehulpmiddelen die uw bedrijf zullen helpen groeien. Dit boek is zo noodzakelijk om te lezen dat zelfs David Ogilvy het zelf het leerboek van de moderne adverteerder noemde, waaruit hij zelf de meeste van zijn kennis en vaardigheden ontving.

The Ultimate Sales Letter by Dan Kennedy

Dan Kennedy, multimiljonair, succesvol zakenman en auteur van verschillende bestverkochte boeken in zijn boek Selling Letter. Hoe u een verkoopbrief schrijft om het maximale aantal klanten aan te trekken ”deelt praktisch advies over hoe u op de juiste manier een verkoopbrief schrijft om het maximale aantal klanten aan te trekken. Dit is een van de meest populaire boeken van de auteur en een naslaggids voor copywriters en marketeers. Uit het boek leert u hoe u ‘verkoopbrieven’ schrijft, een ‘pakkende’ kop kiest, een bericht vakkundig invult en hoe u ervoor zorgt dat uw brief breed wordt gelezen, zodat deze niet in de prullenbak belandt. of in de map Spam.

The Robert Collier Letter Book by Robert Collier

Robert Collier was een van de meest succesvolle direct marketeers van het begin van de 20e eeuw. De verkoop van brieven die hij naar zijn klanten stuurde, leverde hem tussen 1920 en 1930 meer dan $ 100 miljoen op. Volgens de huidige maatstaven is dat ongeveer een miljard dollar. In zijn boek analyseert Robert Collier de brieven die hij naar grote bedrijven stuurde. Je leert hoe je een klant motiveert om te kopen, waar je op moet letten bij het maken van een reclameboodschap, op welke emoties je moet letten. Iedereen kan anderen beïnvloeden. Lees Collier’s boek om erachter te komen hoe.

The Advertising Solution by Craig Simpson and Brian Kurtz

Welke marketinggenieën uit het verleden kunnen de marketeers van vandaag vertellen? Het is een goede vraag, en dit is vooral de ervaring die hen in staat stelde miljarden dollars te verdienen en hun bedrijf super winstgevend te maken. Om erachter te komen, moet u veel boeken en lezingen lezen. In hun boek, The Advertising Solution, hebben Kurtz en Simpson fantastisch werk geleverd door het werk van de beste marketeers uit het verleden te lezen en de krachtigste principes van succes en rijkdom te identificeren. Ze zijn allemaal herzien door de auteurs en aangepast aan de moderne omstandigheden. Absoluut een must voor degenen die zich net beginnen te verdiepen in het gebied van marketing en het opbouwen van een succesvol bedrijf.

…..meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

takumi influencer

https://marketingbook.shop/