Bloghopper
Image default
Bedrijven

Tips om buiten shisha te roken

Sommige mensen vinden het fijn om buiten shisha te roken. Met mooi weer is het logisch dat je in het zonnetje wilt zitten, maar ook in de kou kan het heel lekker zijn om buiten te genieten van de beste waterpijp en de beste waterpijp tabak. Vandaag geven we drie tips die die buitenervaring zullen verbeteren.

 

Verhit je houtskool, niet jezelf

Als je je kolen aan het aansteken bent in de garage of als je gewoon koude handen hebt tijdens het voorbewerken, zal de brander niet het ding moeten zijn waar je rondhangt. Het zweven rond een brander terwijl de kolen oplichten is het verste van slim, omdat de geproduceerde rook je ademhalingssysteem irriteert, wat geen goede manier is om een sessie te starten. Als de houtskool aan alle kanten gloeit is het feest, dus pak een tand en je kolendrager voor een veilige levering van warmte.

 

Zeg nee tegen scheuren

99% van de shisha-eigenaren heeft een glazen voet, 98% van hen heeft die basis gebroken. We kunnen de ongevallen niet voorkomen, maar er is een manier om breuken te voorkomen die tot een gebroken basis leiden. Wanneer je na een rooksessie een basis spoelt, kan het glas warm zijn en zal de oorspronkelijke watertemperatuur van je kraan veel lager zijn dan een toen het buiten nog niet zo koud was. Als je een plotselinge temperatuurverandering veroorzaak, riskeer je dat je het glas breekt.

 

Ongeacht et seizoen, moet je het water altijd een beetje opwarmen voordat je begint met spoelen, tenzij het een ijskoude basis is die onder koud water gaat.

 

Windbeschermer

Als het grootste deel van je sessie buiten plaatsvindt, hopen we dat je een leuk jasje hebt. Maar daarnaast zou je minstens één windbeschermer in je arsenaal moeten hebben. Deze apparaten zijn het hele jaar door nuttig, maar ze zijn ook geweldig in de winter omdat dit schild voorkomt dat ongewenste luchtstroming uw warmteafgifte beïnvloedt.