Bloghopper
Image default
Dienstverlening

Solex rijden op locatie

Afgelopen week gingen ik en mijn vrienden solex rijden in de Betuwe. We wilde als vriendengroep namelijk iets tofs gaan doen, en het leek ons wel een leuk idee om iets te gaan doen, dat wij allemaal nog nooit gedaan hadden. Echter omdat wij allemaal niet beschikken over een auto, was het voor ons geen mogelijkheid om in de Betuwe te komen, daarom was het een tof idee om te gaan solex rijden op locatie. In dit Blogje beschrijf ik hou wij solexverhuurdebetuwe.nl zijn gekomen en wat onze ervaringen zijn met het rijden op locatie met de solexen.

De zoektocht naar solex rijden op locatie

De zoektocht naar solex rijden was niet makkelijk. Zoals ik al eerder beschreef wilde wij, als vriendengroep, iets gaan ondernemen wat wij allemaal nog nooit gedaan hadden. Ik werd door een collega getipt op het solex rijden. Zodoende begon de zoektocht naar solex rijden op locatie. Maar voordat ik die kon beginnen, moest ik eerst nagaan of mijn vrienden dit, net als ik, een tof idee zouden vinden. Gelukkig werd ik niet teleurgesteld. Al mijn vrienden vonden het een super idee.

Nadat we dus besloten hadden om solex te gaan rijden, begon ik mijn zoektocht op het internet. Ik Googlede op solex rijden op locatie en al snel kwam ik terecht op solexverhuurdebetuwe.nl. Dit is een verhuur bedrijf van solexen, die ook verhuurd op locatie. Super voor ons dus. Op de website las ik wat informatie over het rijden op locatie, maar waar ik weer in geïnteresseerd was, was de prijs voor het solex rijden op locatie.

Na wat zoeken, vond ik de prijs hiervoor en die was naar mijn verbazing nog niet zo gek veel duurder als het rijden in de Betuwe. Ik legde alles dat ik vond voor bij mijn vrienden, en gelukkig waren zij net zo enthousiast als dat ik was. We besloten om de solexen te huren en ik ging daarna aan de slag voor een leuke route door de omgeving.