Bloghopper
Image default
Dienstverlening

Ripple en cardano koers

Zowel de ripple koers als de cardano koers zijn erg veranderlijk. Ripple en cardano zijn cryptobetaalmiddelen waar je in kunt investeren. Het is dan erg belangrijk dat je de koersen in de gaten houdt. Juist met zo’n veranderlijke koers kun je namelijk heel veel risico lopen of kan het je juist veel opleveren. De ripple koers en de cardano koers lijken wat dat betreft enigszins op elkaar. Niet omdat ze dezelfde pieken en dalen hebben, maar omdat in allebei veel zogeheten volatiliteit zit. Dat is een ander woord voor veranderingen.

 

Ripple koers

De ripple koers is dus heel flexibel. Soms is de koers heel laag en andere momenten heel hoog. Je kunt in ripple investeren, maar dat moet je dan wel op het juiste moment doen. Als je de ripple koopt op het moment dat deze het duurst is, is het natuurlijk geen investering. Daarom is het belangrijk om te letten op de ripple koers. Het liefst koop je ripple voor weinig. Dat wil nog niet zeggen dat het je op termijn iets kan opleveren. De laatste keer dat de ripple koers flink steeg is namelijk ook alweer een aantal jaar geleden.

Cardano koers

Voor de cardano geldt eigenlijk hetzelfde. Je moet de cardano koers in de gaten houden als je op het juiste moment wil kopen. Ook cardano is een investering die je op het juiste moment moet doen. Een hoge koers is dan niet voordelig. Maar je hebt nooit de garantie dat of wanneer de koers weer gaat stijgen nadat je cardano hebt gekocht. Daarvoor moet je de cardano koers in de gaten houden. De cardano koers is wel een stuk stabieler dan de ripple koers en daarmee een veiligere investering.