Bloghopper
Image default
Dienstverlening

Professioneel een proefschrift drukken?

Een proefschrift drukken (klik hier voor de website) is een logische stap nadat er zoveel hard werk van studenten in is gegaan. Wanneer, aan het einde van de opleiding, de champagne geknald mag worden omdat het proefschrift er is wilt u dat natuurlijk zo mooi mogelijk weergeven. Wanneer studenten zelf hun proefschrift vorm willen geven maakt het vaak niet de indruk die het potentieel zou kunnen hebben. Bij proefschriftprinten.nl kunt u goedkoop en professioneel uw proefschrift laten drukken in de oplage die u wil. In kleur, in zwart-wit, of allebei, het is allemaal mogelijk.

Persoonlijk consult bij het drukken van uw proefschrift

Heeft u bijvoorbeeld een proefschrift geschreven over het jaaggedrag van de Noord-Amerikaanse wolf, dan kunt u ervan op aan dat bij proefschriftprinten.nl er samen met u wordt gewerkt aan een prachtig eindproduct van uitstekende kwaliteit. Via de website kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen, waar u kan aangeven hoeveel exemplaren u eventueel wilt en hoe u de opmaak zou willen personaliseren. Binnen één werkdag wordt vervolgens contact met u opgenomen om te overleggen over de opmaak van het gedrukte proefschrift. Veel klanten spreken al lovend over deze voorstellen, die dikwijls perfect passen bij het onderwerp van het desbetreffende proefschrift.

De proefschriften worden naar uw wensen en eisen ontworpen en gedrukt in eigen huis, wat er voor zorgt dat proefschriftprinten.nl een maximale kwaliteit kan waarborgen. Een product waar u zo trots op mag zijn als een proefschrift verdient het om als fysieke kopie minstens zo indrukwekkend te zijn als de inhoud die het betreft. Daar hoort ook een omslag bij, die door de grafische ontwerpers bij proefschriftprinten.nl gratis voor u ontworpen wordt als u het laat drukken. U kunt zelf voorkeur uitspreken over de kleur en stijl, of voorbeelden aanleveren van werk wat u aanspreekt.

Bent u overtuigd? Neem snel contact op!

Bent u bijna aan het eind van uw opleiding en ligt er straks een interessant proefschrift klaar om gedrukt te worden? Doe dit dan bij proefschriftprinten.nl, zodat u deze trots met collega’s, vrienden en familie kan delen. Ga naar de website en vraag vandaag nog een offerte aan.