Bloghopper
Image default
Muziek

Piano spelen voor beginners

 

Waarom Piano spelen voor beginners?

Al vanaf 2007 is Piano Pro het beste online portal voor piano spelen voor beginners van Nederland en België. Ongeveer 20.000 cursisten hebben de cursus gevolgd en zijn dik tevreden. Zelfs een bekende krant heeft een mooie recensie over de cursus geschreven en de video’s hebben ruim een miljoen views.

Wat is piano spelen voor beginners?

PianoPro is ooit gestart door Steven Pruis. Steven speelde al sinds zijn 10e piano en het is zijn droom om piano spelen voor beginners mogelijk te maken voor iedereen. Wat is er nu mooier dan het geluid van een piano en te kunnen spelen wat er in je opkomt. Het is zijn doel deze geweldige beleving over te brengen op andere mensen op een speelse manier.

De cursussen die al bestonden zijn nog niet zo lang geleden verbetert en het resultaat wat PianoPro. Het op speelse manier leren hoe je de piano bespeeld is enorm gaaf en het werkt ook erg goed, waardoor je snel resultaat boekt. In het hele programma. Zoals al eerder gezegd, hebben er ruim 20.000 cursisten deelgenomen aan de cursus en alle vragen hiervan zijn in de cursus verwerkt. Je leert de basis, het maken van akkoorden en daardoor kun je gelijk beginnen met het spelen van je favoriete deuntjes. Buiten dit is het uiteraard ook erg belangrijk om het lezen van noten onder de knie te krijgen, maar dit komt dan weer in een vervolg op het programma. Verder zijn er erg veel naslagwerken in de cursus te bekijken, waarbij je noot voor noot een liedje kunt meespelen.

Maar het is ook belangrijk om op een gegeven moment van bladmuziek te leren spelen, dit leer je in de vervolgcursus. 

Leer Piano Spelen en bezoek onze website voor meer informatie

http://pianospelenvoorbeginners.nl