Bloghopper
Image default
Vakantie

Op zoek naar een voordelige vakantie in de Ardennen?

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent op vakantie gaan! Een voordelige vakantie in de Ardennen is zo geboekt. Wij bieden een tal van verschillende accommodaties aan en hebben nog veel beschikbaarheid in de maanden juli en augustus. Niks geen dure zonvakantie naar Griekenland, maar gewoon een voordelige vakantie in de Ardennen.

 

Verblijf in een chalet, vakantiehuis of een boerderij

Een voordelige vakantie in de Ardennen hoeft niet gelijk kamperen in de bossen te betekenen. Wij hebben een ruime keuze uit verschillende soorten accommodaties. Van kleine chalets voor 2 tot 4 personen tot een groot vakantiehuis waar je met de gehele familie kunt verblijven. Of denk aan originele verblijven zoals een molen of boerderij die omgebouwd zijn tot vakantiehuizen. Ook in luxe variëren de accommodaties. Zo hebben we verschillende huizen ins ons portfolio waar een zwembad bij zit, maar we hebben ook huizen waarbij de slaapkamer over een privé-badkamer beschikt. Ideaal als je een voordelige vakantie in de Ardennen zoekt voor een groter gemengd gezin.

 

Fun in de Ardennen

De Ardennen biedt voor elke bezoekers iets wils. Prachtige natuur is er in overvloed. Wandelingen door de bossen, hiken door de heuvels of kajakken door de wilde rivieren, de sportliefhebber kan zijn hart ophalen als hij een voordelig vakantie in de Ardennen boekt. Maar in de Ardennen zijn ook een tal van leuke dorpen en steden te vinden. Liever cultuur snuiven? Bezoek dan een van de honderden kastelen die her en der door de Ardennen verspreid zijn. Al onze verblijven zijn daarnaast van alle gemakken voorzien. Lekker relaxen hoort ook bij de vakantie. Kijk op onze website voor beschikbaarheid en actuele prijzen. Wacht niet langer, want voor je het weet zijn de vakanties uitverkocht. Boek nu je voordelige vakantie in de Ardennen.