Bloghopper
Image default
Vakantie

Drie redenen om een boot te huren in Spanje

Twee dagen rijden naar het zuiden van Europa om daar de tent op te zetten en met de auto de omliggende plaatsen te ontdekken. Nederlanders zijn welbekend met autovakanties. Het is natuurlijk super tof om eens af te wisselen. Laat die auto eens staan en pak de boot op tijdens die welverdiende vakantie.

Ontdekken
Een boot huren in Spanje zorgt ervoor dat je het lang op een andere manier kan ontdekken. Neem bijvoorbeeld Barcelona. Tijdens een stedentrip ga je vaak te voet of met het openbaar vervoer door de stad. Je ziet het park, de musea en kerken, maar je kan de stad ook vanaf een andere kant ontdekken. Je kan natuurlijk de skyline zien vanaf Bunkers del Carmen. Wat je ook kan doen is vanaf de boot de skyline van een stad bewonderen. Dit is natuurlijk extra mooi tijdens zonsondergang. 

Afwisseling    
Iedere dag met de auto naar werk en ook de vakantie spenderen in de auto. Inmiddels is het uitzicht niet iets nieuws. Daarentegen is een boot geen dagelijks vervoersmiddel voor de meeste mensen. Relax en geniet van het uitzicht. Natuurlijk kan je een auto huren en over Ibiza crossen, maar je kan ook voor de afwisseling een boot huren op Ibiza. Op deze manier kan je ook een bezoek brengen aan de kleine eilandjes. Of stop eens bij één van de onbewoonde eilandjes. Deze optie valt al af als je voor de auto kiest.

Privé
Jij bent niet de enige die op vakantie gaat. Al helemaal tijdens de zomer stikt het op sommige plekken van toeristen. Met een bootje kan je even ontsnappen aan de drukte. Hier heb je net wat meer privacy dan tijdens een stranddagje. Neem genoeg eten en te drinken mee voor een hele dag en ga lekker relaxed het water op.

 

https://barqo.co/en/regions/europe/spain