Bloghopper
Image default
Bedrijven

Hoekankers en schroeven door BNV

Op zoek naar Hoekijzers? BNV Tools biedt een ruim assortiment Hoekankers, met of zonder ril, Versterkingshoeken, Stoelhoeken, Dorpelhoeken, Raamhoeken en Neusijzers. Deze zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen.

Gebruikt in diverse toepassingen zoals houtconstructies, houtskeletbouw, meubelmakerij, kapconstructies en klussen in en om het huis. Alle artikelen zijn per stuk verkrijgbaar tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Grabber is ’s werelds grootste producent van gipsplaatschroeven, snelbouwschroeven en specifiek op de binnenafbouw gerichte schroeven. De schroeven zijn van zeer hoge kwaliteit voor diverse toepassingen. De scherpe punt en de dubbele spoed zorgen voor een supersnel indraaien. Bovendien zijn de schroeven perfect afgewerkt en zit er geen gruis in de dozen, zodat de verwerker geen metaalsplinters in vingers en handen krijgt. In elke doos Grabber wordt een gratis bit meegeleverd. Schroeven met grove draad worden gebruikt voor het aanbrengen van gipsplaten op een houten ondergrond, zoals op rachels, keepers, multiplex platen, etc. Ze worden geleverd in de lengtes van 25 t/m 55mm. Ook deze schroeven zijn verkrijgbaar op band. Voor het verbinden van zwaardere metalen profielen zijn er de framingschroeven van Grabber. Deze hebben een boorpunt een een grotere platte kop, een Waferhead. Gipsvezelplaatschroeven zijn uitgevoerd met fijne draad en freesribben onder de speciale kleinere kop. Ze zijn speciaal gemaakt voor de bevestiging van gipsvezelplaten op lichte metalstud of hout.

Deze producten worden vervaardigd bij Gebroeders Bodegraven, hét bedrijf dat toonaangevend is op deze markt. De meeste producten zijn voorzien van een CE-markering.

Bestellen gaat gemakkelijk en snel bij BNV Tools. In onze webshop kunt u snel verschillende artikelen aan uw winkelwagentje toevoegen.

Wij leveren snel door heel Nederland en België. Vanaf 50 euro wordt uw bestelling gratis geleverd in NL, vanaf 75 euro in België. Wilt u in de toekomst ook weer bij BNV Tools kopen dan kunt u een account aanmaken. U kunt dan eenvoudig uw gegevens bewerken en bekijken wat u eerder heeft besteld.

https://www.bnvtools.nl/

Gerelateerde artikelen

Tips om buiten shisha te roken

Ga meer bewust met energie om

Hoe help je een werknemer met een burn-out