Bloghopper
Image default
Aanbiedingen

Office 2019, 2021 of 365?

 

Maakt u geen gebruik van software in de cloud? Zo niet, dan laat u een uitgelezen kans liggen. Als u ervoor kiest om software in de cloud te gebruiken, dan plukt u daar de nodige vruchten van. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u voor het eerst in de cloud gaat werken via Microsoft 365.

Voorheen heette dit systeem microsoft office 365, maar de naam is onlangs veranderd. De nieuwe naam is “Microsoft 365”, dat verschillende producten omvat. Wij willen graag meer met u delen over deze producten en hoe Microsoft 365 werkt.

Uitgebreide online service

Microsoft 365 kunt u het beste zien als een volledige online service. Een uitgebreide online service waar je de Office 2019 licentie niet voor hoeft aan te schaffen. Als je Microsoft 365 gebruikt, krijg je toegang tot allerlei apps. Dit zijn verschillende applicaties van Microsoft:

Microsoft Teams Microsoft Teams dienst, kun je productief samenwerken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om je collega’s te videobellen, te praten via chat of om online vergaderingen te houden. Het maakt niet uit wat voor (mobiel) apparaat je hebt, je kunt Microsoft Teams gebruiken.

Microsoft Lync Microsoft Lync is een andere webgebaseerde dienst waarmee gebruikers met elkaar in contact kunnen komen. Met deze dienst kunt u videogesprekken voeren en chatten.

Microsoft Exchange: dit is een uitwisselingsdienst waarmee u kunt integreren met Microsoft Outlook. Nadat u dit hebt gedaan, kunt u Microsoft Exchange gebruiken als uw mailapplicatie. Bovendien kunt u deze dienst gebruiken als agenda om contacten op te slaan en om taken te maken. Als je collega’s hebt die deze dienst ook gebruiken, is het mogelijk om zowel taken als informatie te delen.

Microsoft Sharepoint: Met deze dienst is het mogelijk om interne gegevens te delen. Je kunt hierbij denken aan Google Spreadsheets, Excel bestanden en Word bestanden. Een belangrijk voordeel hierbij is dat u ook uw klanten toegang zou kunnen geven tot dit soort diensten.

De voordelen van werken in de cloud

Zoals u misschien al eerder heeft gezien, heeft Microsoft 365 vele voordelen. Volgens de naam kunt u alle 365 dagen van het jaar gebruik maken van de dienst. Maar, wat is nu specifiek het voordeel van werken in de cloud met Microsoft 365? Dit brengt verschillende voordelen met zich mee.

Het belangrijkste voordeel is dat u al uw informatie bij de hand heeft. De gegevens die zich in de cloud bevinden, zijn toegankelijk via uw tablet of smartphone. Dit is niet alleen voor uzelf, maar ook voor al uw collega’s. Dankzij de cloud kunnen zij efficiënt samenwerken en communiceren.

Het is ook ideaal om ervoor te zorgen dat u de gewenste veiligheid krijgt. U hoeft zich nergens zorgen over te maken en kunt gebruik maken van alle bovengenoemde diensten.

Wilt u gebruik maken van Microsoft 365? Kijk dan voor de zekerheid ook eens naar de aanschaf van Office 2021 licenties. Misschien is dat een nog geschiktere optie voor uw behoeften!

https://www.besteloffice.nl/product/microsoft-office-professional-plus-2019-windows-online-activatie/