Bloghopper
Image default
Telefonie

Mobiele connectiviteit en uw bedrijf

Ik zou graag willen dat je een klein experiment met me doet. Ik heb een klein gedachte-experiment dat ik graag langs je voorbij loop.

Stel je voor dat je tegenwoordig een kleine ondernemer bent. Misschien zijn sommigen van jullie eigenaren van kleine bedrijven, dus het is heel gemakkelijk om je voor te stellen.

Stel je nu voor dat je je bedrijf wilt uitbreiden. Je hebt een paar werknemers en een grote groep klanten, maar je denkt dat er meer kansen zijn voor jou in jouw vakgebied. Laten we ons voor het doel van dit kleine gedachte-experiment voorstellen dat uw bedrijf er een is die constante mobiliteit en klantinteractie in het veld vereist. Uw medewerkers zijn constant in hun voertuigen, op klantlocaties en regelmatig in de stad.

In de wereld waarin mobiel centraal staat, heb je waarschijnlijk al wat geld uitgegeven aan mobiliteitsinitiatieven. Uw werknemers hebben misschien een smartphone waarmee ze kunnen inchecken bij het kantoor of misschien zelfs zover dat ze laptops aan uw team geven, zodat zij het papierwerk tussen de verschillende opdrachten bij kunnen houden.

Met alles wat je hebt gedaan, heb je nog steeds niet het gevoel dat je optimaal hebt geprofiteerd van de voordelen die mobiliteit biedt. Uw werknemers doen nog steeds papierwerk, vullen facturen in en accepteren betalingen op de ‘oude’ manier met cheques of met behulp van facturen aan de klant. U hebt niet echt die sprong gemaakt naar de wereld van fulltime mobiele connectiviteit voor uw bedrijf.

Je weet niet precies waarom. U weet dat de systemen vandaag aanwezig zijn om fulltime verbindingen mogelijk te maken. De smartphones van uw werknemers zijn altijd verbonden met het draadloze netwerk en u hebt nooit problemen met het gebruik van spraak of gegevens en ze werken altijd ‘gewoon’. Uw laptops die uw werknemers gebruiken, zijn niet altijd verbonden, maar wanneer ze zijn verbonden met een wifi-netwerk, geven ze uw team de mogelijkheid e-mail, facturering, facturering of ander noodzakelijk werk dat een klein bedrijf in bedrijf houdt bij te houden.

Je bent er bijna al. Je bent echt. Uw team is mogelijk niet fulltime verbonden, maar het kost niet veel om daar te komen. Dus waarom niet de sprong maken?

 

Mobiele connectiviteit en uw bedrijf

Het is interessant om gedachte-experimenten als deze te overdenken. In feite is dit veel meer dan alleen een gedachte-experiment, het is een realiteit van veel kleine bedrijven. De meesten denken niet dat ze over de technische kennis beschikken om een ​​end-to-end oplossing te kunnen maken om fulltime mobiliteit en connectiviteit mogelijk te maken.

Hoewel veel eigenaren van kleine bedrijven niet erg technisch zijn, hoeven ze dat ook niet te zijn. De mobiele wereld van vandaag is zoveel anders dan degene die slechts vijf jaar geleden met bedrijven te maken kreeg. Tegenwoordig kan een bedrijfseigenaar een zowat draadloos netwerk of een computerwinkel binnenstappen en een tablet, smartphone of draadloos apparaat aanschaffen om aan hun laptop toe te voegen en volledig mobiel te zijn.

De infrastructuur om een ​​fulltime mobiel bedrijf te zijn, is vandaag aanwezig. De backbone is beschikbaar en betrouwbaar om uw werknemers overal waar ze zijn te laten werken.

Gerelateerde artikelen

iPhone reparatie Bergen op Zoom

Een iPhone 11 scherm vervangen met 12 maanden garantie