Bloghopper
Image default
Woning en Tuin

Lamelparket kosten

Bij Bax Houthandel zocht ik wat meer op over de lamelparket kosten. Graag vertel ik in dit artikel hoe ik daar op ben gekomen en waarom ik eigenlijk meer informatie wil over lamelparket. Mocht jij nog goede vloerenwinkels kennen, dan hoor ik graag in een reactie.

Lamelparket

Zoekend op lamelparket kwam ik dus op de website van Bax Houthandel. Ik ben namelijk op zoek naar een goede vloerenwinkel die voor een lage prijs kwalitatief hoogwaardige houten vloeren maken. Maar ja, waar vind je dat… Daarom ben ik dus op het internet gaan zoeken. En zodoende kwam ik Bax Houthandel tegen. En daar viel het mij op, in vergelijking met andere websites, dat er lage prijzen op genoteerd staan! En ook maken ze gebruik van een andere opbouw van de houten vloer zelf. Want normaliter maken houtbedrijven gebruik van vele verschillende laagjes. En dat is van een heel slechte kwaliteit. Maar bij Bax gebruiken ze maar twee lagen. Één toplaag en daaronder een plank van multiplex. En dan zijn er ook nog verschillende prijsniveau’s: die van 19mm en 14mm. En de dikkere is dan natuurlijk van betere kwaliteit. Maar alsnog een goedkopere prijs dan vele anderen! Daarom koos ik er dan ook voor om voor Bax Houthandel te kiezen. Ook zag ik dat zij hun eigen houten vloeren produceren! Dus het is niet zo dat het een slechte kwaliteit is en dat het wordt gemaakt in lagelonenlanden. Maar gewoon in ons eigen land! En de reden dat zij die dan ook zo goedkoop kunnen verkopen, is omdat er geen sprake is van een tussenhandel. Dat scheelt voor de consument weer in de prijs!

Houten vloer laten plaatsen

Uiteindelijk heb ik dan ook voor een lamelparket vloer gekozen van Bax Houthandel. En die komen ze binnenkort in de woning leggen. Voor nu in ieder geval kan ik zeer zeker Bax Houthandel aanraden!