Bloghopper
Image default
Sport

Kunstgras, klaar voor gebruik

Kunstgras

 

Heeft u ook behoefte aan groen rondom uw woning? Kies dan voor kunstgras van Vario Grass. Hier kunt u verschillende soorten gras vinden. Allemaal van goede kwaliteit. Wij hebben al jaren ervaring op het gebied van kunstgrasprojecten en de ontwikkeling hiervan. Niet alleen onze producten zijn van de beste kwaliteit, maar ook onze service en dienstverlening geven wij de nodige aandacht. Wij begrijpen dat producten als deze extra aandacht nodig hebben. Daarom hebben wij een goed team samengesteld om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze expertise werken wij in brede zin uit, in de aankoop van onze artikelen, onze medewerkers en partners. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u het geschikte kunstgras aanschaft.

 

Kunstgras, klaar voor gebruik

 

Er zijn verschillende redenen waarom onze klanten voor kunstgras kiezen. Het wordt niet alleen gebruikt voor grote oppervlakten als voetbalvelden en speelruimtes. Steeds meer mensen leggen het nu ook in hun tuin en dakterras. Op onze website vario-kunstgras.nl staan onze kunstgrassoorten per gebruik gesorteerd. In het overzicht staan een aantal kenmerken genoemd. Indien een artikel u aanspreekt, kan u de optie ‘informatie aanvragen’ kiezen. Voorbeelden van kenmerken zijn kindvriendelijk, zachte of harde grassoort en voor welke ruimte deze geschikt is. Verder staan er ook afbeeldingen waardoor u de tinten kan vergelijken.

 

Bezoek de showtuin

 

Wij kunnen het voorstellen dat het niet eenvoudig is uw kunstgras te selecteren aan de hand van een plaatje. Daarom hebben wij een mooie showtuin ingericht waar u al onze kunstgrasproducten met eigen ogen kan bewonderen. Hier kan u niet alleen kijken, maar ook voelen en vergelijken. Verder zijn hier ook medewerkers waar u om advies kan vragen. Ook via onze website kan u vrijblijvend om advies vragen. Dit kan via ons online contactformulier of telefonisch. Hoe u ook contact met ons zoekt, wij staan voor u klaar om het gras op maat voor te selecteren.

http://www.vario-kunstgras.nl/