Bloghopper
Image default
Aanbiedingen

Kersttruien door de tijd heen

De kerst komt er weer aan en dat betekent dat er weer allerlei leuke feestjes en kerstdiners op de planning staan. Je versiert je huis met de mooiste kerst decoraties en natuurlijk met een kerstboom die je mooi opgetuigd hebt. We hebben best wel gekke gewoontes tijdens de feestdagen. Als je er over nadenkt is het natuurlijk best wel gek om een boom je huis in te slepen en er lichtjes en ballen in te hangen. Ook is het best vreemd dat we ineens kersttruien gaan dragen, het liefst een hele lelijke kersttrui, want hoe gekker hoe leuker. Ach, zo lang we er maar van genieten met elkaar, dan is het juist leuk. Een kersttrui is natuurlijk ook heerlijk om te dragen tijdens de koude dagen in de winter.

Als we even teruggaan in de tijd, zien we dat kersttruien niet altijd zo populair zijn geweest als ze nu zijn, zeker niet onder de jeugd. Vroeger was het namelijk gebruikelijk dat de moeders zelf een kersttrui breiden voor hun kinderen. Deze trui kregen ze dan als cadeautjes voor kerst onder de kerstboom. Deze truien waren vaak van een kriebelige stof en ze waren zelf gemaakt, dus misschien niet altijd helemaal perfect. De kinderen hadden stiekem vaak een hekel aan deze trui en droegen hem alleen als het echt moest.

Dat is nu wel anders! Nu liggen de winkels vol met de leukste, grappigste en foutste kersttruien. Die zijn bij de jeugd mateloos populair. Er zijn zelfs truien met belletjes eraan of met lichtjes erin verwerkt. Het moet niet gekker worden! Er bestaan ondertussen zelfs wedstrijden in wie de meest unieke kersttrui heeft. Veel bedrijven spelen slim in op deze trend en populariteit van de kersttrui. Er zijn nu bedrijven waar je zelf je kersttrui kunt ontwerpen. Je kunt dan een aantal keuzes maken en zelf creatief aan de slag gaan zodat je je eigen ontwerp kunt dragen.

https://www.uglyxmas.nl/nl_nl/