Bloghopper
Image default
Gezondheid

Juice junkies brengt je alles om je verse smoothie in no time klaar te hebben…

Velen onder ons hebben geen  tijd of missen de drive om zich te verdiepen in gezonde voeding en al helemaal om de planning/het menu voor te bereiden, in te kopen, bereiden…

Juice Junkies is een webshop die net dit allemaal voor jullie kan doen. Ze zijn gelanceerd in 2017 in Nederland en sinds 2018 ook in België. Hun eerste product waar ze een verschil mee willen maken zijn hun ready-to-blend smoothiezakjes. Zakjes IQF diepgevroren fruit of groenten, hangt af of je voor de groene smoothies gaat of juist die zalige fruit combinaties. Diepgevroren aan huis geleverd, en wat super is, je kan zelf aangeven welke dag en welk moment je thuis bent om je levering in ontvangst te nemen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de inhoud van het zakje in de blender doen samen met sap naar keuze en 30sec later is je verse smoothie klaar. Door de speciale IQF invriesmethode heb je optimaal behoud van vitaminen, smaak en structuur.

Vanaf december komt daar nog een eigen lijn superfoods bij waaronder chlorella, gemalen bijenpollen (super lekker) en vrij uniek, gevriesdroogde en gemalen acai bessen. Ideaal dus om je smoothie die extra boost te geven.

Toegegeven, bij opstart liepen de leveringen nog wat stroef maar ondertussen lijkt dat dit mooi is opgelost. Super gewerkt door het ganse team.

De combinaties zijn helemaal top. En de namen zijn ook geweldig gevonden. Er zitten echt wel enkele super combinaties bij waaronder de Tropical Twist op basis van banaan, kokos en ananas. Onder de groene smoothies zitten bijvoorbeeld de Minty Mojito van avocado, munt, appel, kiwi en peer, of The Hulk op basis van kool, spinazie, mango en ananas. Echt wel een super lekkere en zachte groene smoothie. Check hier zeker hun verrassende combinaties.

We hebben hierboven al vermeld dat ze gebruikmaken van IQG technologie om zoveel mogelijk voedingsstoffen, smaak en structuur te behouden.  Eigenlijk komt het erop neer dat ze net na het oogsten, dus wanneer het fruit en de groenten op hun best zijn alles wassen, lichtjes blancheren om alles mooi proper te krijgen, om dan heel snel alles in te vriezen dmv schokvriezen.

Extra bonus: ze proberen op deze manier voedselverspilling ook tegen te gaan doordat je dus alles wat je koopt ook effectief blend, dus geen halve appel of banaan die na 2 dagen de vuilbak ingaat.

De prijs valt super mee, van €2,65 tot €2,15 als je van de stapelkorting profiteert.

Dus, Juice Junkies Health Addicts, zeker een aanrader!

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.juicejunkies.nl