Bloghopper
Image default
Tuin en buitenleven

Jacuzzi op het dak

Misschien heb jij wel de mogelijkheid voor een jacuzzi op het dak. Dat kan als je een dakterras hebt bijvoorbeeld. Een jacuzzi op het dak is natuurlijk een ultiem relaxmomentje geheel voor jezelf. Je hebt niet te maken met andere mensen in je jacuzzi en met een jacuzzi op het dak heb je nog meer privacy dan wanneer deze in de tuin staat. Je kunt natuurlijk ook gewoon een ronde jacuzzi buiten in de tuin of op het balkon nemen. Een ronde jacuzzi buiten is hoe dan ook een eyecatcher en haalt de spa naar jouw buitenruimte.

 

Inbouwmogelijkheden

Je kunt een jacuzzi voor buiten of een jacuzzi op het dak vinden bij Serena Spa. Dit is een Nederlandse producent en leverancier. Je zal zien dat een ronde jacuzzi buiten veel mogelijkheden heeft. Dat begint al bij de inbouw. Er zijn verschillende inbouwmogelijkheden. Allemaal hebben ze een ander aantal zitplekken en ligplekken. Het is dus maar net wat jij wil voor je jacuzzi op het dak of je ronde jacuzzi buiten. Een jacuzzi van Serena Spa heeft tussen de inbouw en de buitenrand van het bad een dikke laag schuimisolatie, zodat er weinig energie verbruikt wordt om het water warm te houden. 

 

De buitenkant

Je wil natuurlijk dat je ronde jacuzzi buiten of op het dak ook nog mooi staat. Daarom wordt er gebruik gemaakt van een mooie cederhouten afwerking. Die afwerking kan in vier verschillende tinten worden gedaan. Het is daarnaast mogelijk om andere kleuren te overleggen. Zo kun je je ronde jacuzzi buiten volledig laten matchen met je veranda bijvoorbeeld. Op die manier zorg je dat de jacuzzi perfect past bij jouw buitenruimte. Of dat nu in de tuin, op het dak of op het balkon is.